| Имението на семейство Белиум :) | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
leysy_s Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 167 Местожителство : London, HeLL Registration date : 14.11.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Съб Ное 15, 2008 3:59 pm | |
| [color=green]Имението не беше много високо, но имаше много стай ето и снимки : Лейси макар, да живееше от доста време тук, често се губеше из коридорите Сега няколко снимки на кухните : Лейси и сестра и редовно се запиляват в някоя кухня
Последната промяна е направена от leysy_s на Пон Дек 29, 2008 8:54 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Съб Ное 15, 2008 4:21 pm | |
|
Последната промяна е направена от leysy_s на Пон Дек 29, 2008 8:49 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Съб Ное 15, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Седрик Дигъри Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 19 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:38 pm | |
| -Страхотно е!-изрази мнението си и Ник.-И се радвам,че родителите ти ги няма! Ние с Бела живеем в една мрачна къща...навсякъде има прилепи...но на нея си й харесва,такава си е от малка-предпочита мрачни места... | |
|
| |
Bellatrix Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 139 Местожителство : Някъде дълбоко в най-тъмната гора... Registration date : 22.12.2008
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:43 pm | |
| -Прав е.-рече Бела.-Родът ни живее в имението от векове.Е,имаме история,която предпочитам да не разказвам,въпреки че мама ме кара да науча всичките ни предци наизуст.Разсърди ми се доста,когато веднъж заспах,докато тя говореше за бабата на правуйчо ми! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:50 pm | |
| Децата влезнаха в една голяма стая. Това беше стаята в която Лейси най - често прекарваше. - Деца това е стаята за веселба.. така да се каже.. ако не сте уморени влезте.. от сам е бара, от другата страна е дансингът на там виждате една тераса а на там са канапетата и диванчетата. Виждате на масите вече има коктейли настанявайте се удобно ако желаете нещо само кажете. - Маргарет остави децата да се настанят и отиде на някъде. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:52 pm | |
| -Да,разбира се!-отвърна момчето и взе куфара.-Никога не съм разбирал какво толкова носите вие,момичетата. Аз не напълних и един куфар с вещите си.Веднъж погледнах багажа,който носеше мама-уж всичко ви е крайно необходимо,а аз като взимам само най-важното,то ми се събира в джоба. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:55 pm | |
| Лейси се засмя и каза: - Добре готови са куфарите, хмм искаш ли да ти покажа нещо забавно.. - Лейси направи дяволита усмивка и зачака отговора на Ник. През това време Тут помогна на Симс да се качи в едната спалня и да си легне. | |
|
| |
Брой мнения : 139 Местожителство : Някъде дълбоко в най-тъмната гора... Registration date : 22.12.2008
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:58 pm | |
| Бела влезе в къщата.Не беше виждала такова място преди.Откакто се помнеше,момичето живееше в огромното мрачно здание,приличащо повече на Азкабан,отколкото на дом. -Великолепно е!-сподели тя с Лейси.-"Хогуортс" въобще няма да ми липсва.Ще си прекараме страхотно! Бела внесе нещата си в най-близката стая и се огледа.Всичко обещаваше една страхотна ваканция. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 3:59 pm | |
| -Да,какво?-той любопитно се огледа наоколо. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 5:02 pm | |
| -Аз!-веднага предложи Бела.-Хайде да се разходим зад замъка. Всички излязоха.Навън снегът проблясваше на сънцето.Бела си помисли:"Добре,че дойдохме тук".А на глас попита: -Ти нали каза,че баща ти е направил нещо като игрище за куидич? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 5:07 pm | |
| - Някой да е гладен ? - попита Лейси леко засмяно. - А ето там би трябвало да е - посочи момичето и всички се запътиха към него. - Ще летим ли ? - попита тя | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 5:09 pm | |
| -Хайде...това ми е любимото занимание! Малко е студено,ама нищо... | |
|
| |
Симс Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 449 Age : 30 Местожителство : Добрич Registration date : 14.11.2008
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 5:09 pm | |
| Симон излезе от спалнята,където бе настанена.Беше в ужасно настроение.Явно слабостта бе изчезнала,но раздранзителността се бе усилила.Не й харесваше нищо тук-беше прекалено светло.Детето отиде при останалите като ги намери по музиката.Когато влезе в стаята всички я зяпнаха. -Няма ми нищо!Не ме зяпайте така-скастри ги тя и другите отклониха погледи.Явно разбраха прекрасното й настроение. -Та някой да иска да излезем навън?-попита отново Лейси с надеждата да разведри напрегнатата обстановка. -Аз с удоволствие ще изляза от тук.-промърмори Симон,но всички я чуха. -Не ти ли харесва?-попита жално Лейси -Може ли нещо толкова светло?Това блестен на снега ми развлаи от всякъде почивката. -Ох...Извинявай.Май беше по-добре да отидем във вас. -Не.Ще свикна.-момичето осъзнаваше,че се държи ужасно-Хайде да излезем по-добре.Може да се разведря.-усмихна се леко изкуствено тя. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Пон Дек 29, 2008 10:03 pm | |
| На децата им се спеше те си легнаха по стаите, само Лейси седеше на терасата и гледаше езерото. Всичко наоколо беше тихо, навън снегът се сипеше. Тя въздъхна и започна да си мисли "Тревожа се за Симс, какво и стана първо припадна, после избухливото и поведение.." "Дано се оправи". | |
|
| |
| |
| |
Брой мнения : 449 Age : 30 Местожителство : Добрич Registration date : 14.11.2008
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Вто Дек 30, 2008 10:01 am | |
| Симон се събуди и се протегна.Огледа се и откри,че не е в Хогуортс.Бързо асимилира,че са във ваканция и е в къщата на Лейси.Момичето си припомни вчерашното й настроение и се надяваше да не й се сърдят много.Облече се бързо в някакви обикновнеи дрешки и излезе бързо от спалнята си.Отиде в стаята на Лейси,но не я откри там."Къде ли може да е?"-запита се девойката и се сети за езерото.На път до там срещна прислужницата на приятелката си,която й предложи закуска. -Не ме занимавай с глупости-отвърна й грубо слидеирнката-Къде е Лейси? -При езерото-отговори жената -Добре. Симон се запъти натам с елегантната си походка.Там видя как Лейси храни лебедите с толкова внимание.Колко любвеобилна беше!Даркхаус отиде при приятелката си. -Лейси-каза тя с лек страх в гласа.Не знаеше какво ще е държанието на Белиум към нея-Ъъъ...Извинявай за вчера.Надявам се да не ви развалих деня...Просто съм малко по-странна.-оправда се тя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Вто Дек 30, 2008 10:09 am | |
| Лейси бавно се обърна към приятелката си, усмихна се и я прегърна. - Не ти се сърдя Симс, не бих ти се разсърдила никога за нищо, ти ми стана като сестра, откакто станахме близки в Хогуортс и се радвам че си добре. - Виж лебедите, милите същества, веднъж когато се съберат, никога после не се разделят. - "От люлка, до гроб" - допълни Симс. - Другите още ли спят ? Да отидем да закусим, какво ще кажеш?.. - предложи момичето | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Вто Дек 30, 2008 10:12 am | |
| -Да с удоволствие ще хапна нещо.Вчера нищо не съм слсожила в устата си и стомаха ми вече е празен като шушулка-засмя се Симс Лейси също се усмихна и двете влязоха в къщата.Отидоха в кухнята,където прислужницата стоеше. -Какво ще желаете?-запита тя Лейси -Закуска за нас двете. -Какво ще желаете да ядете? -Аз нямам притенции-обяви Симон | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) Вто Дек 30, 2008 10:43 am | |
| - Охх направи нещо по - леко, все пак ще закусваме. - каза Лейси. - Симс, как така да не пиеш кафе - засмя се момичето и двете седнаха да закусят, докато другите още хъркаха в леглата сладко сладко. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на семейство Белиум :) | |
| |
|
| |
| Имението на семейство Белиум :) | |
|