| Имението "Потър" | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 5:00 pm | |
| Бела си остави багажа и седна на леглото.Като започна да изкарва на нащното шкафче най-нужните си неща,тя отвори прозореца и пусна совата си от кафеза на вън,след което отново го затвори,защото беше много студено.Момичето навлече един лилав суичър и излезе да потърси Рейч. Тя излезе в салона,но понеже приятелката й още не беше там,момичето се върна в стаята,понеже не искаше още на първия ден да се натрапва.И така,Бела седна на леглото и зачака приятелката си,по едно време вратата се отвори. | |
|
| |
krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 5:03 pm | |
| - Хей,дойдох да проверя дали си готова..Шоколада ни очаква. - Да,аз всъщност...Готова съм. - Е,хайде да слизаме.Днес май ще сме самички,татко излезе и не се знае дал ще се върне за вечеря. - Страхотно. Двете влязоха в салона и седнаха на канапето. - Е,как мина бала разкажи ? - каза нетърпеливо Рейч и отпи от чашата си. | |
|
| |
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 5:14 pm | |
| -Ами беше хубаво. -усмихна се Бела. -Като изключим,че всички разбраха,че не мога да ходя без да се спъна,камо ли с токчета...и това,че Дийн трябваше ноун-стоп да ме следи да не се пребия,беше хубаво. - засмя се Бела и Рейч след нея. -По едно време изчезнахте.. къде отидохте... Белс..изчервяш се. - засмя се Рейчъл. -Бяхме на полянката. - каза Бела. -Иии... -Той ми каза много мили неща ии... -Ииии... ? - смееше се приятелката й. -Целуна ме. -Толкова ли трудно беше да го кажеш? - смееше се Рейч.Одеве те целуна и пред нас. -И като стана дума за ВАС - натърти Бела. - вие как си прекарахте? -Бела,няма ли да го пиеш? - погледна чашата с шоколад Рейч. -Охх... да... - засме се Бела и отпи от чашата си. - Разказвай. | |
|
| |
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 5:26 pm | |
| - Ами добре,танцувахем доста,накрая успях да падна... - засмя се Рейчъл а след нея и Бела - Очаквах аз да съм падналата,но ти ? - Ами...дълга история... - И какво ? - Нищо особенно...Ед ме целуна,каза ми наистина много мили неща...Беше наистина хубаво... - Струваха си роклите и мъките по бала - засмя се Соун - И двете имахме нужда от нещо което да разведри настроението ни след всичко... - Като заговорихем за това,баща ми каза че трябвало да говори с нас,кат се съберем за преживяното в училище...Сигурно знае - смутено сви рамене Рейчъл. - Ядосан ли беше? - Не,няма да ни се кара,просто ще ни прочете дълга лекция...С дежс и Рей бяхме свикнали..Сега ще е малко по друга предвид обстоятелствата.но ще го преживеем - усмихна се оккуражително Рейчъл. Точно тогава на вратата се звънна... - Сигурно са Дийн и Едуард - усмихна се Рейчъл да вървим - идвете се отправиха към входната врата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 5:31 pm | |
| И бяха прави,по лицата и на двете момичето се разляха огромни усмивки. -Дийн,виж ги как са се ухилили,все едно са видяли Мерлин. -Едуард... какво ? - прихна Рейч. -Нищо,нищо. - засмя се Дийн. -Определено виждаме нещо по-хубаво. - каза Бела и се усмихна още по-широко. -Влизайте де! - подкани Рейч. -Липсваше ми. - каза Дийн и прегърна Бела. - Рейч, и ти ми липсваше. - засмя се момчето. -Ооо и ти на мен. - засмя се и Рейч,а Едуард я хвана през кръста. -Та,хайде да отиваме във ... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 6:26 pm | |
| - Салона.-каза Рейчъл - О имам гадни спомени там - засмя се Ед - За какво говори ? -попита Бела - Ъммм нищо - засмя се Рейчъл и четириата влязоха в салона. - Пием горещ шоколад - вие искате ли ? - попита Бела - Няма да откажа - усмихна се Дийн - Аз също - добави Едуард - Остави на мен - каза Потър, на Бела която тръгна към кухнята. - ДОбре - сумихна се Соун и седна на мястото си до Дийн. - Е,какво правихте докато ни нямаше ? - попита Ед Бела - Нищо особенно - усмихна се момичето. След 5 минути Рейчъл се върна с още две чаши шоколад.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 6:32 pm | |
| -Заповядайте. - каза тя и им подаде чашите,а момчетата благодариха. -Сега се връщам. - каза Бела и стана. -Къде? - попита Дийн. -Студено ми е. - засмя се момичето и отиде да се облече. -Нали знаеш колко е зиморничева... - засмя се Рейч. -ЧУВАМ ТЕ! - викна Бела от другата стая. И всички се засмяха. Бела излезе с още някакво горнище отгоре и се запъти към канапето при Дийн,но се спъна и падна,не,че беше нещо ново,но се почувства неудобно пред Дийн. -Добре ли си? - попита той докато и помагаше да се изправи. -Напълно. - ухили се момичето и седна. -Та,какво предлагате да правим? - каза Едуард и си пийна шоколад,а Рейч се сгуши в него. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 10:33 pm | |
| - Аз си нямам никаква идея - каза Дийн - Нито пък аз -допълни Рейчъл - Ами вие..? - Незнам - каза Бела - Не гледйате към мен ако знаех нямаше да питам вас - Едуард. - Определено се очертава забавна вечер - каза иронично Потър - Все ще си намерим забавление - допълни Ед - Е,вярно когато се запознахме с теб и Максуел се изпотрепахме но сега е различно.. - Така е - усмихна се Рейчъл. - Бела на теб какво ти се прави - попита Дийн и прегърна момичето... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 10:39 pm | |
| -Мен ме устройва да си стоя просто така,стига да си тук. - каза момичето и се сгуши в Дийн като затвори очи. -Лол. - каза Едуард. -Мислете,мислетее... какво ви се прави? - каза Рейч. -Ъмм... искате ли да се разходим в парка малко? - предложи Дийн. -Тъмно е и... студено. - каза Бела. -Рейч? - обърна се към нея Едуард. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Пон Дек 29, 2008 10:58 pm | |
| - Ами не знам каквото решите. - Хайде да отидем,ще разнообразим ежедневието. - допълни Ед - Добре - кимна Дийн - Момичета ??? - Добре - казаха Рейч и Бела в един глас. Рейч изтича и взе лилавото си зимно горнище и след като Бела също се облече,двете заедно с Ед и Дийн се запътиха към парка... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Вто Дек 30, 2008 9:58 pm | |
| Четеримата влязоха в къщата. -Бела мръдни се де! - каза Рейч. -Не е Бела. - засмя се Едуард. -Тогава светни де. - сръгна го Рейч. Изведнъж къщата светна. -Е,татко още не се е прибрал. - отбеляза Рейч и се събу. -За което не сме особенно разочаровни. -изхили се Бела и също се събу. -Та какво ви се прави? - попита Дийн. -Не знам,искате ли да гледаме някой филм или... ох,не знам. - каза Рей. -Дайте да се установим пък тогава. - засмя се Дийн. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Сря Дек 31, 2008 12:15 am | |
| Четиримата влязоха и отново се настаниха удобно на канапето в салона. - Е,установихме се.Какво ще правим сега - попита Едуард - Ами незнам момичетата да предложат.-каза Дийн - Аз нямам никаква идея.Каквото кажете вие. - На мен ми е все едно,нали съм с вас - усмихна се Бела и точно когато двамата с Дийн щяха да се целунат... - Аууу очаква се интересна вечер - засмя се Ед - Кога ще престанеш да разваляш моментите - сръчка го Рейчъл - Какво аз...?! - Ужасен си - добави Дийн. - Наистина - смръщи се Потър след което всички се засмяха... - Кои го казват - засмя се Ед... - Наистина не е добре да ти стане навик - допълни Бела - Не само дийн и Бела ще те бият тогава - ухили се Рейчъл - И аз ще се включа - момичето намигна на Бела и двете се засмяха. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Сря Дек 31, 2008 12:42 am | |
| -Студено ми е. - каза Бела. -Чудех се кога ще го кажеш. - засмя се Рейч. -Бела,добре ли си тук е толкова топло... - каза Едурд. -Да,ама ми е студено!Ще се облека. - каза момичето и отиде в стаята им с Рейч. -Аз ще ида да си я видя малко.. без да ни прекъсва някой. - погледна Дийн Едуард и стана. -Внимавайте хора! - засмя се Ед. -И вие. - засмя се и Дийн и влезе при Бела. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Сря Дек 31, 2008 12:58 am | |
| - Е,какво ще правим сега...усмихна се Ед целувайки Рейчъл по челото. - Ами незнам - сви рамене момичето усмихвайки се. - Искаш ли да си направим още шоколад предложи момчето. - Добре. Двамата отидоха в кухнята да направят шоколад,и след десетина минути се върнаха в салона.Ед отпи и Потър се заля от смях. - Какво ? - погледна учудено момчето - Имаш шоколад - кискаше се Рейч. - Така ли - избърся се Ед и побутна чашата на Рейч докато отпиваше... - Хеййй ... - Сега ти има шоколад... - Ед - усмихна се момичето и Дигъри се целуна. - Ти отново имаш - засмя се Рейчъл и се сгуши в него.Двамата продължиха да си говорят очаквайки завръщането на Бела и дийн. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението "Потър" Сря Дек 31, 2008 1:42 pm | |
| През това време в другата стая.... Щрак. -Оуууу.. -Бела,добре ли си? - попита ужасен Дийн като видя как момичето се сгромоляса на земята и отиде да й помогне. -И по-добре съм била. - отбеляза момичето и се усмихна. - Уплаши ме.Много си тих. -Удари ли се? - питаше момчето. -Дийн,нищо ми няма,спокойно. - засмя се момичето. - Та ще отиваме ли при тях? -Мислех малко да... те видя.Така де,без Едуард и... - поде момчето. -Хъ. - само това излезе от устата на Бела. -Нещо не е наред ли? - вдигна вежди момчето. -А,не,не... - усмихна се Бела. Той се наведе към нея и я целуна. -Най-после без Ед да не намеси. - отбеляза момчето. -Аргх... да. Те `поостанаха на саме` още малко и севърнаха при Ед и Рейч. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението "Потър" | |
| |
|
| |
| Имението "Потър" | |
|