| Като кой герой се опреличавате и защо ? | |
|
+3Bellatrix krischeto_radcliffe Spunk 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Като кой герой се опреличавате и защо ? Пон Ное 24, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Вто Ное 25, 2008 9:51 pm | |
| Ами аз се оприличавам на Бела и то не защото 'и е отредена главна роля...По визия не чак толкова,и аз съм с толкова дълга коса,почти същия цвят,с такива очи,но...Оприличавам се на нея главно заради характера и личността 'и....Моите родители също са разделени,майка ми е женена повторно...На доста моменти съм се чувствала като нея...В училище,в отношенията с околните...Когато започнах да чета книгата си помислих колко общо имаме двете...Мисля че това е причината...Само не съм намерила моя вампир,ама да се надяваме че и аз ще срещна някой Едуард xD ;]] | |
|
| |
Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Чет Ное 27, 2008 4:54 pm | |
| Бела...
Бела разчита само на себе си,не казвам,че съм точно такава,но повечето неща си ги зная само аз и разчитам само на себе си,извод:аз съм си най-добра приятелка.Също така като нея - бих рискувала всичко и бих забравила всякакви граници
за човек който обичам,макар,че прибързаните й действия в "Новолуние" не ми изглеждат много по "изабеловкси" ,но пък щом Стефъни е решила така - това е Бела.За жалост притежавам и нейната непохватнос и има случаи когато съм се спъвала в собствения си крак,просто няма ден в който да не се спъна поне 3-4 пъти,няма.Иии.. двете харесваме книги.А,да и унизителното качество-гневните сълзи И сега ще кажа някои незначителни неща,може да ми се посмеете,но са си факти:баща ми е полицай като на Бела ии.. преди си рисувах очи по тетрадките,много преди да прочета 1вата книга.Оу, и си имам приятел който ми е като Джейк ^^ Четеейки "Здрач" до голяма,наистина ГОЛЯМА степен преокрих самата себе си в образа на Бела.Сериозно... почти еднакви сме.Тези неща по-горе са само малка част,някой път ще едитна. 3-ма човека ми казаха,че много съм приличала на нея o.O но това вече за визия и казаха,че приличам на Кристен де... все тая xD
Мисля,че има още какво да добавя,но по-късно | |
|
| |
Bellatrix Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 139 Местожителство : Някъде дълбоко в най-тъмната гора... Registration date : 22.12.2008
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Нед Яну 25, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Нейтън Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 495 Age : 30 Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Сря Фев 04, 2009 11:59 pm | |
| Бих се оприличил като Емет,а и не само аз се оприличавам като него-приятелите ми,както и хората от този форум ме оприличиха като него.Не приличам на външен вид на него,но характерите ни са почти еднакви. | |
|
| |
luna_lovegood Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 232 Age : 29 Местожителство : london Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Вто Фев 17, 2009 6:48 pm | |
| Ми чесно не се оприличавам на никой герой............аз съм като смесица межди Бела и Алис.Много съм непохватна като Бела , спъвам се на места където е съвсем равно. И съм малко странна ка то Алис , но също толкова добродушна като нея. Малко незначителни прилики - ми косата ми е със същата дължина и цвят като на Бела ми и двете носим диадеми . Тва е общо взето. | |
|
| |
psycho Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 224 Age : 29 Местожителство : The dark forest Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Сря Фев 18, 2009 1:38 pm | |
| Може би се оприличавам на Алис...донякаде зареди външния си вид и по характер..Но от характера имам и чарти на бела като непохватността. | |
|
| |
Кейти
Брой мнения : 15 Registration date : 01.10.2009
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? Съб Окт 03, 2009 8:43 pm | |
| И аз съм смесица но този път трябва да добавя Розали защото както се казва и аз имам виолетови отчасти очи............За Алис имаме еднакъв характер........И за Бела защото имаме еднаква кожа и имам по малко и от ненйния характер.Оу щях да забравя!Имам цвета и вълните.....абе имам косата на Есме. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Като кой герой се опреличавате и защо ? | |
| |
|
| |
| Като кой герой се опреличавате и защо ? | |
|