| Коридорите към голямата зала | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Коридорите към голямата зала Съб Дек 13, 2008 12:01 am | |
| Едуард и Рейчъл вървяха умълчани по коридора водещ до голямата зала докато изведнъж след един завой се сблъскаха с .... - Нейт-възкликна Рейчъл - Рейч,здравей-отвърна момчето-Едуард - Здрасти-каза нервно момчето - Какво става...Защо си се забързал така ?-попита Потър - Бях в забранения отдел и филч се появи... - Какво си търсил там ?-попита Ед - Ами едно момче от Грифиндор вашия курс ме попита сънувам ли,защото целия Хогуортссе оплаквал от кошмарите...Но не успях да разбера нищо,някак си не можех да проникна в съзнанието му.... - От нашия курс ?!-спогледаха се Рейч и Ед - Да,казваше се Майк...Вярно изглеждаше поне 2ри курс,но... - Нейт..В грифиндор няма момче с такова име... - Има запознах се с него,просто вие не го познавате....Или... - Нетъйн какво си му казал ?-извика на по-висок тон Рейч и привлече няколко погледна - Нищо... - А као ни разкриеш...-продължи момичето - Успокой се -каза Едуард - Няма да се успокоя...той е говорел с някой който дори не съществува...-панически преплиташе думите си Потър - Успокой се Рейч-повтори Нейтън... - Добре...КАкво откри ? -попита грифиндорката и си пое въздух.... | |
|
| |
Нейтън Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 495 Age : 30 Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Съб Дек 13, 2008 12:07 am | |
| -Не знам -каза Нейтън -Филч дойде, за това грабнах книгите и бързо изялзох. -А носиш ли книгите? -попита Рейчъл -Да, ето ги. -каза Нейтъ, като подаде няколко дебели книги... | |
|
| |
krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Съб Дек 13, 2008 12:17 am | |
| Момчето ги подаде на Едуард и когато Рейчъл се присегна за да вземе едната и да я отвори Дигъри ги изтърва на земята... - Колко си непохватен-каза Потър нервно... - Съжелявам...-отвърна момчето - Момичета-намигна му Нетън и двамата се засмяха.... - Ед...Нейт....-каза Рейч докато се навеждаше да вземе книгите от земята...-Вижте това... Единственото което успяха да прочетата беше...Умрял през 1967г. Влиза в историята на магическия свят,като най-верния последователн на Том Риддъл. - Това обяснява всичко -каза Нейт... - Бързо приберете книгите-каза Едуард и помогна на Нейт да ги скрият - добър вечер господа...госпожице Потър-каза професор Самърсон...-Какво правите... - Нищо просто се засякохме и.... - Се заговорихме-добави Нейт - Да.... - Предполагам сте тръгнали към голямата зала,затова ще ви предложа да побързате...Храната може да свърши.... - Да,тръгваме след малко професоре-кимна Рейч - Сигурни ли сте че нямате какво да ми кажете...Държите се подозрително... - Да...-каза Ед - Имаше впредвид..сигурни сме....-обади се Скот - Добре сега мисля да ви съпроводя до залата -каза Професора... - Всъщност аз не съм гладен-каза Нейт-Ще се видим пак приятели-смигна той на Рейч и Ед... - Ще се разберем какво да правим утре на закуска - прошепна Рейчъл тихо на Нейт,а момчето и кимна в знак на съгласие и се раздели с тях. | |
|
| |
Симс Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 449 Age : 30 Местожителство : Добрич Registration date : 14.11.2008
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Пет Дек 26, 2008 9:22 am | |
| -Защо не нахрани котката си преди да ме събудиш!-мрънкаше още Симон.Лейси вече се замисляше дали не е било по-добре да не я тормози.Сега цял ден щеше да е в не много яко настроение. -Ами,не се сетих.Може ли да не ми мрънкаш повече на главата? Симс малко се засегна,но знаеше,че наистина трябва да попрестане с тези оплаквания. -Добре.За сега преставам.-усмихна се тя -Ох...за сега!-изпъшка Лейси -Утре ще имаме тренировка-каза с ентусиазъм Симс-Дали ще се справя с капитанското място? | |
|
| |
psycho Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 224 Age : 29 Местожителство : The dark forest Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Вто Фев 03, 2009 9:35 pm | |
| Анет и Вайлет вървяха заедно по коридора към голямата зала.Минаващите ученици ги зяпаха, защото никой не бе очаквал момиче от Слидерин да се спрятели с ученик от другите домове.Въпреки това те продължиха да вървят и говорят за общите си интереси.Сега обсъждаха една книга. - Е! До къде стигна-попита Анет. - Ами до 254 страница. - И какво мислиш? Как е? - Супер!!- отвърна Вал.Много ми е интересно какво ли ще се случи с Дерек (един от героите в книгата). - Ако ти кажа няма да ти бъде Интересно. - Може би си права. Момичетата стигнаха Голямата зала където трябваше да се разделят.Всяка от тях седна на своята маса и се заговори със съучениците си! | |
|
| |
luna_lovegood Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 232 Age : 29 Местожителство : london Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Сря Фев 11, 2009 1:25 pm | |
| Вал и Анет вървяха по коридорите. -Искам да ти покажа нещо! - заяви Вайълет. -Какво да не би да си намерила някоя нова книга? - я попита развълнувана Анет. -Не, друго е , но също толкова интересно. - каза Вал , хвана я за рък и я поведе към коридора на петия етаж. | |
|
| |
psycho Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 224 Age : 29 Местожителство : The dark forest Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала Сря Фев 18, 2009 2:00 pm | |
| Анет и Вайлет Вървяха заедно по коридора. -Хей Вак.. ИСкам да ти кажа нещо- каза усмихнато Анет. -Ами казвай! -Имам си кученце! - Но нали вашите не ти даваха...??!- каза с учуда мо мичето -Не ..не в лондон..Тук.! - Как така? - запита Вайлет. -Ам..В нужната стая..Не съм ли ти кзала за моята?!? -Определено..Не! -Ами добре нека да не изоставам и аз ще ти покажа моята.Бих искала да видиш Крис. -Кой е той? -Кучето бе!! - каза смеейки се се Анет. Анет хвана Вайлет под рака и се затича бързайки да и покаже своята нужна стая. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коридорите към голямата зала | |
| |
|
| |
| Коридорите към голямата зала | |
|