| Harry Potter World Virtual magic world. |
|
| Край езерото | |
|
+11Симс Hermione Granger m1mSs Нейтън Скот Klerian_diamond Alice-chan krischeto_radcliffe Spunk leysy_s ^^^Sweet Death^^^ Bella 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Симс Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 449 Age : 30 Местожителство : Добрич Registration date : 14.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Съб Дек 27, 2008 10:06 pm | |
| Симон гледаше съмнително леда. -Не ми се струва,че ще ни издържи. -Че ти какво виждаш в тоя мрак?Хайде идвай!Нищо няма да ти стане!Нека да се забавляваме -АМи...добре.-усмихна се слидеирнката и отиде на леда.Беше наистина весело.Умееше да се хлъзга без да пада. -Харесва ти,нали? -И още...- Тряс!Леда се счупи и Симс падна вътре.Беше се пропукала смао една малка част и тя беше вътре.Лейси помогна на приятелката си да се измъкне.Даркхаус премръзваше,по-голям студ не беше брала. -Ужжаснннно е ссстудддено-измрънка девойката -Хайде при Хагрид!-каза Лейси като взе метлата си и заподпира Симон. | |
| | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Дек 28, 2008 4:58 pm | |
| Бела седна край езерото и се загледа в забранената гора.Рейчъл не беше с нея,в последно време не беше виждала нито Майк,нито Рей,никой от тях.Чудеше се как е могла да се забърка във всичко това.Замисли се какво можеше да стане онази вечер в забранената гора и за нопоносимата болка от проклятието.Всичко и се струваше някак далечно,а се беше случило преди няколко дни.Тя още дълго размиляваше край езерото,когато мислите й бяха прекъснати от.... | |
| | | krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Дек 28, 2008 9:10 pm | |
| Рейчъл която тичаше ентусиазирано към нея. - Белс мила - усмихна се момичето - Тази вечер е бала.Ще ходим нали...?! Миличка какво ти е ?- попита угрижена Потър като забеляза объркания поглед на приятелката си. - Не ми се говори за това сега - смигна Бела,явно искаше да запази това за себе си. - Та за бала ... -започна Рейчъл - Да ще ходя....-кимна Бела - Какво ще облечеш ? - попита Рейч. - По дяволите - смутено каза Соун - Съвсем забравих че всичко е свързано с рокли,обувки на токчета и прочие - направи отегчена физиономия Бела. - Спокойно погрижила съм се за всичко.И аз като теб не съм привърженичка на високите токове - каза Потър с цел да разведри обстановката.Изражението на Бела караше момичето да се чувства също толкова объркана и трудно прикриваше емоцийте си. - Виж през изминалите дни преживяхме ужасяващи неща.Знам че е трудно да се справим.Но искам ти да знаеш че винаги ще съм до теб.Готова да те изслушам и да ти помогна.Знам как се чувстваш...Аз съм също толкова объркана...Просто... - Спокойно Рейч разбрах те...-прексъна я Бела - Страхотно защото усетих колко много се обръках. - каза смутено Потър Соун се усмихна и на каза нищо.Двете с Рейчъл се прегърнаха след което Рейчъл каза: - Аз отивам да се боря с роклята,обувките и всичко останалао - каза Потър. - Идваш ли ? - След малко. - кимна Бела - До скоро.-махна Рейчъл и се запъти към спалнята на момичетата. | |
| | | Джесика Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 44 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Чет Яну 01, 2009 10:21 pm | |
| Джесика и Нейтън дойдоха при езерцето.Момчето седна на земята и се загледа във водата.Джес седна до него и го погледна. -По-добре ли си?-попита го тя. -Да,малко по-добре.-отвърна и момчето. -Е,ще ми кажеш ли какво видя,знам че видя нещо,моля те кажи ми.Обещавам,че няма да казвам на никого. Настъпи мълчание.Нейтън погледна сестра си в очите.Погледа му беше много сериозен,а по лицето му имаше след от уплаха и тревога. -И аз не знам какво стана,това никога не ми се е случвало до сега.-каза Нейтън,като взе едно камъче и го хвръли в езерото.-Получих нещо като Астрално видение,но това не е възможно.Знам го,защото аз имам Съчуствие и не мога да виждам такива неща,освен ако някой друг не ги вижда. -Какво видя?-попита момичето,този път притеснено. -Ами,пак същото.Учителите и учениците се биеха със смъртожадни и демони.Хогуортс беше в пламъци. -Да,но това не е нищо ново,Нейт.Само се притесняваш.-усмихна му се Джесика. -Не,ти не разбираш.-изкрещя Нейтън.-Аз бях там,бях там и усетих всичко.А най-страшното беше,че...видях Шпроте...и тя...тя,беше мъртва. -Успокой се,Нейт.Успокой се моля те,ще разберем какво става.-каза Джесика и прегърна брат си за да го утеши. Момичето съзря следи от кръв по гърба на брат си. -Нейт,защо имаш кръв?-попита разтревожено Джесика -Сигурно е от Астралното видение,помня че някой ме удари с лъч. -Да,но ти нямаш астрални видения.Предлагам да отидем до библиотеката,и да намерим повече информация,за този Майк! | |
| | | luna_lovegood Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 232 Age : 29 Местожителство : london Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Яну 25, 2009 9:57 pm | |
| Вайълет тичаше бързо към езерото.Тя толкова бързаше че се блъсна в едно момиче.При сблъсака учебниците и на двете паднаха.Те започнаха припряно да ги събират. -Извинявай!Съжалявам!-започна да се извенява Вайълет. -Много съм непохватна!Съжалявам! -Не се притеснявай !-отговори другото момиче.-Аз съм Анет Грийнстоун!Приятно ми е ! А ти коя си? -Вайълет.....Вайълет Потър.Аз още не познавам никой тук . Кажи нещо за себе си! -Аз съм от Следерин ! - каза гордо тя. - А ти от кой дом си? -Рейвънклоу! Днес имаме заедно час по отвари!За първи път.Затова не сме се виждали! -Имаме още час до обяд ! Искаш ли да се поразходим! Можем да посетим и Хагрид .Не съм го виждала откакто ни отведе при лодките!-предложи Анет. Момичетата тръгнаха за едно покрай езерото като си говореха за какви ли не неща. -Защо бързаше към езерото?-залюбопитства Анет. -Тъкмо бях свършила час и ми се искаше да имам повече време за да рисувам.- отговори Вайълет. - А ти защо бързаше? - Мислех да се промъкна в кухнята и да задигна нещо за хапване.- каза Анет. -Може ли да ти викам Ан.- попита я Вайълет. | |
| | | Нейтън Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 495 Age : 30 Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Пет Фев 06, 2009 11:33 am | |
| Нейтън и останалите Рейвънклоуци се бяха струпали при езерцето. -Хей, Нейт, кога ще има куидична тренировка? -попита Фред. -Ъъъ, ами...мисля да е в Събота, какво ще кажете? -отвърна Нейтън -Ами става. Отбора на Слидерин май се запълни. Мисля, че трябва да започнеш да търсиш хора, Нейт. -каза сестра му. -Права си. Трябва да направим нещо. -Леле, много се радвам, че сме в междусрочна ваканция. -каза Шпроте. -Усетих го. -засмя се Нейтън. -Ха! Много смешно, не ми харесва това, което правиш. -отвърна му намусено Шпроте. -Спокойно, повече няма, обещавам. -каза Нейтън и я целуна. | |
| | | Джесика Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 44 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Пет Фев 06, 2009 1:07 pm | |
| -А,аз да си призная,много ми липсват часовете.-назмуси се Джесика,като седна точно до Шпроте. Останалите Рейвънклоуци си бяха тръгнали и на поляната бяха останали само Нейтън,Шпроте и Джесика. -Нейт,наскоро усещал ли си нещо свързано със...знаеш какво.-попита момичето,като внимаваше да е много тиха. Нейтън я погледна и отново извъртя погледа си към водата. -Не!-каза тихо Рейвънклоуецът. -Ох,Шпроте,съжалявам много.Не биваше да го казвам.-каза Джесика,като видя отнесения поглед на Шпроте и я прегърна. -Всичко е минало.-усмихна се Шпроте.-Няма нищо.Всичко е наред. -Ох,във филмите,всеки път когато някой го каже,някой умира.Но както и да е.Малко е странно,че всичко спря така изведнъж,не мислиш ли Нейт?-обърна се сестра му към него. | |
| Заглавие: Re: Край езерото Пет Фев 06, 2009 1:27 pm | |
| -Да, всъщност е малко странно. Може би сега, Майк и Офелия, мислят как да си отмъстят. -отвърна и Нейтън. -Да, но няма да успеят. -каза Джесика. -Още не сме казали на Самърсон, за това което стана онази вечер. -Мислиш ли, че трябва да и казваме, Нейт? -намеси се и Шпроте. -Защото аз не мисля така. Ако и кажем, сигурно ще се развие битка и училището ще затвори. А, аз не искам да затваря. -Хей, спокойно. Няма да кажем на никой. -каза Джесика. -Започва да става студено. Мисля, че е най-добре да се прибираме. -каза Нейт и тримата тръгнаха към общата стая на Рейвънклоу. | |
Брой мнения : 232 Age : 29 Местожителство : london Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Край езерото Пет Фев 06, 2009 8:42 pm | |
| Джак и Вайълет излязоха от замъка и се насочиха кам езерото.Бяха решили да прекарат свободния си ден заедна , все пак бяха най - добри приятели.И вместо да стоят затворени в Нужната стая те решиха да излязат навън.Денят бе един от последните пролетни дни , беше слънчево , но не горещо .Беше идеално. -Да се настаняваме. - предложи Вал и се настани да едно дърво на сянка , а Джак седна до нея. -Ще отида до езерото . - съобщи й момчето и се затича към него , когато стигна се настни на един камък. През това време Вайълет извади своите скици от чантата си . Те бяха много - на замъка , на езерото , имеше и няколко на Анет и многоброини на Джак.Вал взе един лист и реши да започне нова.Тя започна да очертава контурите на лицето на рейвънклоуецът.Нарисува косата , очите , носът и най - накрая стигна до усмивката му.За Вайълет всичко в Джак беше съвършено , но от всичко тя харесваше най - много усмивката му , която бе способна да я остави без дъх .Вал не можеше да му каже за чувствата си , защото не искаше да разваля приятелството им. - Ей , Вал ела при мен ! - провикна се момчето и й се усмихна , след което момичето отвърна на усмивката и тръгна към него. -Колко е прекрасно тук ! - възкликно Джак. - Не мислиш ли? -Да и много романтично. - добави Вал , като се опитваше да го каже така че да изглежда по - малко като намек. И те прикараха там целия ден . ********************************************************************************** На небето се показаха звезди и скоро изгря и луната.Беше невероятна.Вайълет реши , че е крайно време да признае на Джак за чувствата си. -Ела до се поразходим ! - подкани го тя , а момчето тръгна покорно след нея. Те повървяха малко , но изведнъж Вал спря. -Ей,какво има ?Защо спираш? - попита очудено момчето. -Ъъъ.............амиииииии.........исках да ти кажа..........амииии.....-запелтечи тя. Изведнъж Вайълет се надигна напръсти и нежно целуна Джак по устните.Момчето отвърна на целувката и я прегърна.Вал усети че и той изпитва същото към нея.Двамата останаха прегърнати за няколко минути. -Ъъъ.............исках да ти го кажа , но ............- започна Вал. -...........Не си знаела как да го направиш без да развалеш приятелството ни. - Да ! От къде знаеш? -И аз се чувстах по същия начин. - и той е погледна в очите й и се усмихна. -Не забелязах , че е станало толкова студено ! - продума Вал , а момчето я притисна още по-силно до себе се.-Така е по добре! - Вече е време за вечеря!Трябва да тръгваме преди отсъствието ни да стане съмнително! И двамата тръгнаха щастливо ,хванати за ръце , към Хогуортс. | |
| | | dryfiii Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 52 Age : 30 Местожителство : Magical forest Registration date : 20.01.2009
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 08, 2009 1:06 pm | |
| Кейт се разхождаше сама край езерото където беше необичайно пусто. "-Колко е спокойно и красиво"-мислеше си тя. Тъкмо да си тръгне Кейт видя едно момиче също от Слидерин да чете книга под едно дърво.Кейт се приближи и попита: -Здравей какво четеш?-попита Кейт -Ъмм...една книга която ми препоръча приятелката ми Вайълет-каза момичето. -Аз съм Кейт между другото-каза тя усмихнато. -Приятно ми е аз съм Анет Грийнстоун.-каза момичето. -Ааа да сетих се ти си момичето което е приятелка със Рейвънклoуката,изгежда приято момиче.-Каза Кейт. -Да и е много умна-похвали се Анет. Кейт се засмя. -Спокойно нямам нищо против приятелството между домовете. Двете стояха под дървото и си говориха за книги,музика,магия ,момчета докато не се усетиха че скоро ще стане време за вечеря. -Хайде да вървим-каза Анет. -Ще седнеш ли до мен на общата маса?-попита я Кейт,но преди да чуе отговор Анет бързо се затича към училището.
| |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 08, 2009 8:40 pm | |
| Джак и Вайълет вървяха покрай езерото. -Обичам като нямаме часове! - каза Джак. -Ей ..............аз мислих ,че обичаш мен! - намуси се Вал. -Разбира се,миличка! - успакои я момчето и я целуна. - Но ти това си го знаеш! -Виж...........Нейт и Шпроте.Да отидем при тях. - предложи тя. Джак и Вал се приближиха към двойката. -Здравейте! - поздрави ги Вайълет. -Ти си куидич капитана нали? - попита Джак Нейтън. - Нейтън Скот нали? -Да приятно ми е ! - отговори Нейт.
Последната промяна е направена от luna_lovegood на Чет Фев 12, 2009 1:31 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 08, 2009 10:24 pm | |
| -Това е приятелката ми Шпроте. -каза Нейт. -Приятно ми е. -усмихна се Шпроте. -А ти си? -Това е приятелят ми Джак. -каза Вайълет. -От Рейвънклоу ли си Джак? | |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 08, 2009 11:04 pm | |
| -Да! - отвърна Джак. -Просто не съм те виждал. - каза Нейтън. -Да , аз съм втори курс , сигурно за това.- поясни момчето . - Надявам се тази година да спечелим купата по куидич. -С всичкини е така ! Остава ни само един човик за да се запълни отбора! | |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 08, 2009 11:07 pm | |
| -Надяваме се скоро да намерим точи човек, за да направим няколко тренировки. Скоро може да има мач, а още нямаме пълен отбор, за разлика от Слидерин. -каза Шпроте. -Може би трябва да направиш пробна тренировка и да намериш някого? -рече Джак. -Добра идея! -подкрепи го Вайълет. -Мхм. -отвърна Нейтън. -Искате ли да отидем да вечеряме, в голямата зала. Огладнях! -Е, на последък си много гладен. -засмя се Шпроте.
| |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Фев 22, 2009 7:31 pm | |
| Слънцето ярко блестеше и огряваше всичко наоколо . Вайълет седеше сама до езерото и си наслаждаваше на гледката. Необичайно за тъкъв хубав ден но навън нямаше почти никой. Изведнъж тя видя Анет и Кейт да се разхождат. -Хей! - извика им тя и помаха енергично.Двете момичета дотичаха до нея. -Тъкмо те търсехме. - казаха момичетата в един глас. -Защо ? - попита ги очудено Вал -Ела де се разходиш са нас. - предложи Ан. -Момичета имам една идея ... - започна Вайълет. - Исакате ли да огидем в забранената гора.Ще влезем съвсем малко навътре. С малко спорове по между си трите момичета решиха да гонаправят. | |
| | | psycho Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 224 Age : 29 Местожителство : The dark forest Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Фев 24, 2009 5:14 pm | |
| Анет най-сетне догони Фред. - Фред!! Чакай!!- креще тя! Фред се обърна и я погледна - ъ...Фред...Виш..таковаа..ъ..трябва да ти кажа нещо.. - КАкво - каза любопитно момчето. - Ами... такова..ъ..аз..просто...искам..да ти кажа..че..-Анет се опитваше да избегне това което щеше да каже, но събра сили и каза; - Харесвам те Фред..-Анет цялата се изчерви и заби погледа си към земята. - Хм.. Фред вдигна главата на Анет и я накара да го погледне в очите.Той нежно допря своите устни до нейните и я прегърна.Момчето хвана анет за ръка.Те седнаха край езерото без да кажат и дума в продължение на няколко минути.. - И сега..? - Какво сега? - попита Ан - Какво ще правим двамата? - Незнам ти решавай..аз направих това което исках ти избираш как ще продължът нещата от тук нататък.. - Може би..може би може да бъдем нещо повече от приятели.. - Добре.. но искам да ми обещаеш нещо..Няма да казваш на Джак! - Хм..Малко трудно но добре- и Фред се съгласи с условието на Анет. Той прехвърли ракатси над рамената на Анет, а с другата хвана нейната и така стояха докато не видяха залеза на слънцето.След това се изправиха и се запътиха към училището. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Край езерото | |
| |
| | | | Край езерото | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|