| Оплаквания от форума | |
|
+14smily_hermione pussycat doll suzka Klerian_diamond psycho Лимора Евънс luna_lovegood ginny Симс LOve IS liFE Нейтън Скот krischeto_radcliffe Spunk Bella 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Bella Admin
Брой мнения : 371 Age : 30 Местожителство : In a forest x33 Име : Тити Registration date : 02.11.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Съб Мар 28, 2009 10:26 pm | |
| Ама вие сериозно ме ядосахте!!!! (: Кой клас сте?Аз съм 7ми,предстои ми кандидатстване!Ходя 4 пъти в седмицата на уроци по БГ и математика,за да съм добре подгитвена и да мога да вляза в някое хубаво училище!Имате ли си на идея по колко тестове имам да решавам???Мислите ли,че този форум ще ми помогне някак си с това???Е,аз не мисля.Съжалявам много,но като не ви оттърва се махнете!!! Да,влизам,само за да видя дали нещата са западнали още повече.Да,знам,че не отделям време на форума,но той е едва на последно място в живота ми,в момента.Така че ще ме извините обаче аз нямам време да се занимавам с форуми. Пръчката,та пръчката.Хубаво,сега ще ти кажа за коя си,дано деня ти стане по-хубв като разбереш (: Освен това .. часовете ще започна когато аз реша.Представете си,че форума е нов и учебната година не е започнала. На първокурсниците ще им предстои изпити,за преминаване във втори курс.Да се надяваме,че през пролетната ваканция ще намеря време.В краен случай,форумът ще бъде затворен! | |
|
| |
Klerian_diamond Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 80 Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Пон Апр 06, 2009 6:42 pm | |
| Тити, успокой се. Имам предложение, но само не се тревожи толкова. | |
|
| |
suzka
Брой мнения : 36 Age : 27 Местожителство : България/Средец Registration date : 11.05.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Съб Май 30, 2009 8:10 pm | |
| Лично аз не се валнувам вече чак толкова защото скоро ще сме в ваканция и админката ще е свободна такаче няма за кво да се тревожим. | |
|
| |
pussycat doll
Брой мнения : 21 Age : 30 Местожителство : България Registration date : 21.05.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Пон Юни 01, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
smily_hermione
Брой мнения : 28 Age : 28 Местожителство : somevere inside you Registration date : 13.03.2009
| |
| |
Jeffry Bold
Брой мнения : 20 Age : 31 Местожителство : California Registration date : 26.06.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Вто Юли 07, 2009 9:15 pm | |
| Може ли да знам кога ще бъдат одобрени новите герои и всичко останало.С голямо нетърпение очаквам новата учебна година (кога започва тя), и Bella сайта е чудесен ..! | |
|
| |
Ronald98
Брой мнения : 5 Registration date : 27.11.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Вто Дек 01, 2009 1:59 pm | |
| сайта е супер но от както съм се регнал единствения който е онлайн съм аз а и кога започва новата учебна година | |
|
| |
suzka
Брой мнения : 36 Age : 27 Местожителство : България/Средец Registration date : 11.05.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Нед Дек 27, 2009 12:10 am | |
| Абе хора не рабрахте ли че вече сайта е ЗАТВОРЕН.Никой не пише в него просто опустя. | |
|
| |
siricki
Брой мнения : 3 Registration date : 15.03.2010
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Пон Мар 15, 2010 4:40 pm | |
| да верно иначе като гледам е готин жалко | |
|
| |
Alice Wilson
Брой мнения : 9 Registration date : 05.07.2010
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума Сря Мар 23, 2011 6:49 pm | |
| Аз си бях направила регистрация във форума преди доста време.... и не бях влизала сега си влязох и видях,че все още не съм разпределена в дом и не съм одобрена като герой много бих искала да бъда,защото мисля,че ще бъде забавно! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплаквания от форума | |
| |
|
| |
| Оплаквания от форума | |
|