| Harry Potter World Virtual magic world. |
|
| Масата на Грифиндор | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Bella Admin
Брой мнения : 371 Age : 30 Местожителство : In a forest x33 Име : Тити Registration date : 02.11.2008
| Заглавие: Масата на Грифиндор Нед Ное 09, 2008 12:33 pm | |
| Блюда,питиета наслагани навсякъде..Това е масата на Грифиндорци.. | |
| | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 9:45 pm | |
| Бела видя масата на Грифиндор и тръгна на там,препъвайки се два пъти тя все пак успя да стигне до масата. Не познаваше никой,пък и никой от познаните и още не беше дошъл на масата.Тя седна на едно свободно място до едно хубавко момче и започна да се оглежда за познати лица. -Здравей. - каза момчето до нея.Тя се обърна и го погледна. - кожата му беше снежно бяла също като нейната,очите му бяха като течен топаз а кривата усмивка с която се усмихваше я накара да затай дъх. -Здрасти. - каза Бела -Аз съм Дийн,приятно ми е. -Изабела Соун,на мен също. -Е,как е ? - каза момчето като огледа голямата зала. -Ами...чудновато... -Оу,това е ново за теб? -Да,мъгълокръвна съм... -Аха,е дано си прекараш добре тук. -Благодаря. - каза Бела усмихна се и тъкмо се обърна да потърси с поглед някой познат когато до нея седна... | |
| | | Кияра Дърнс Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 69 Registration date : 11.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 9:45 pm | |
| КОгато до нея седнаха останалите грифиндорци който бяха в купето.Групата седнаха на местата си.Кия седна до Ти Джей . -Е Ти Джей забравих да те питам кой курс си?-попита Кияра -Ами аз съм 2 курс ,а ти.-отвърна Тейлър. -Аз съм първи Тейлър.-прошепна му Кия. Ерик и Едурд се спогледаха и си казаха нещо ,но без да ги чуват другите. -Ей вие двамата какво си шушукате като селски клюкарки-каза Рей . -Хах Браво Рейчъл добре им го каза-каза КИя. Даниел беше седнал до Джес и нещо си говореха ,а Клеър беше с приятелят си. Кия си взе малко сок и опита от вечерята която не беше лоша.
Последната промяна е направена от Кияра Дърнс на Съб Ное 29, 2008 9:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ^^^Sweet Death^^^ Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 63 Age : 34 Местожителство : ~ В света На Магията ~ Registration date : 08.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 9:53 pm | |
| Едно момиче с гъста, дълга, къдрава, кафява коса и кафяви очи седна на масата.Това бе Хърмаяни Грейнджър.Тя не забеляза, че другите я гледат, защото наблюдаваше височиайшата маса и чакаше тържесктвото да започне. | |
| | | Alice-chan Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 218 Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 9:55 pm | |
| - Бееела! - заръкомаха Рей. - Как е? Къде избяга.. - Слязох по-бързо.. Не обичам претъпканите влакове. - И те така - закимаха едновременно Максуел и Потър. - Кой е приятелят ти? - подкачи я приятелски Джес. - Оу.. - леко смутено измърмори Бела. - Това е Дийн.. Дийн, това са Рейвън - при тези думи чернокосата махна весело; - Рейчъл - Потър се усмихна дружелюбничко; - Джесика - Джес също се ухили, откривайки два реда бели зъби; - Кията - момичето подаде ръка; - и.. Останалите. - К'во правите? - проточи врат Ерик. - Ма'й се - отряза го за пореден път Максуел. - Хей. Бела.. Искаш ли нещо от страната на Уитни и Дигъри.. Така де, преди да са го изяли? - Ами.. Евентуално малко от пилето. - замислено отвърна момичето. - Впрочем Белс, остави си списанието в купето - озърна се Рей и 'и подаде малкото книжле..
| |
| | | krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| | | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 10:37 pm | |
| -Момчета. - каза Рей. Всички момичета се закискаха. Едуард погледна вкиснато отново след което добави: -Ха,момичета. Този път всички се засмяха. -Даниел,за Бога!Спри да се тъпчеш! - скастри го Кияра. -Ама-нали-е-за-добре-дошли - отговори той с пълна уста. -Прасе! - възмутено каза Кияра. Всички се засмяха. Бела тайничко се огледа за момчето което стоеше до нея-нямаше го. Това не убягна на Рейчъл: -Спокойно Бела,ще се видите и друг път... -Хей... -Все пак "любовта е във въздуха" Оново задружен смях,дори Бела която на свой ред гледаше вкиснато се захили. -Някакви планове,какво ще правим тази нощ? - попита Джесика -Да си довършим играта от влака? - предложи Кияра -Не,имам по-добри планове - ухили се Ерик -Сподели... - ухили се и Едуард | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 10:46 pm | |
| - Какво ще кажете.. Да си устроим бой с храна? - Прасе! - заби зъл поглед в него Рейчъл. - Да, момичета срещу момчета! - заръкомаха Едуард. - Хайде - разкиска се Даниъл. - Ама вие сте гнусари - потръпна Рей. - Съгласна съм.. - Даниъл, остави храна и за другите - скастри го Кия. - Нфе ми кффай.. Кафо фа лавя - измрънка момчето с пълна уста. - Иъл, мисля, че ме наплю - изчисти носа си Джес. - Няма да се бия с храна - поклати глава Бела. - Току виж фраснали някой учител с тава и.. - Да бе.. Хайде де.. Моля вимолявимоляви.. - замрънка Максуел. - Да им покажем кой командва тук..! - Може.. - замислено отвърна Потър. - Защо пък не.. - нави се и Бела. - Хубаво.. Но внимателно! - вдигна пръст Клер..
| |
| | | Hermione Granger Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 72 Registration date : 16.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 11:03 pm | |
| -Не,не,не,не,не и пак не! - завайка се Джес -Айде деее!Моля тееее! - започна да се моли Максуел. -И аз не съм много навита - обади се и Клер. -И аз ,и аз - каза Рейч Но още преди някой да е успял да каже още нещо върху лицето на Бела се стовари едно парче от тортата,което идваше от към страната на Ед. -Упс съжалявам исках да уцеля Рийч,ама ми се отплесна ръката! - закиска се Едуард -Ахх тии Гнидооо,мен ли искаше да уцелиш? - каза разярено,но и същевременно с усмивка на лицето Рейч -Дам,точно теб,скъпа моя! -Скъпа моя!?!?!!Абе момче,ти да не си загуби ума? - попита стреснато Рейч -А мога ли да попитам аз какво общо имаааааам!?! - каза Бела,чистейки тортата от лицето си,която не беше никак малко. -Добре стига вече! - каза Клер. -Той започна и аз мисля да го довърша! - рече Потър -Но той оцели мен,за бога! - тросна се Бела,продължавайки да чисти тортата от лицето си,която едва се махаше. -Добрее...стига вече...виждате ли до какво во...-не успя да довърше изречението си Джес,защото Даниел..... | |
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Ное 29, 2008 11:18 pm | |
| я изцапа с торта... - Хейййй-не е честно-направи се на нацупена Джес след което се усмихна и всички се засмяха... Бела на свой ред уцели Уитни и се засмя...Той се опита да и го върне но уцели Кияра,а тя пък метна парче торта по Едуард... - Ъммм...не мислите ли че останалите не гледат малко странно-каза Джес след като 10 мин наоколо вхърчеше храна - Как няма-каза уж възмутено Ерик който бършеше лицето си... - Предлагам да се качваме в общата стая-заяви Едуард...-Тук ми доскуча...Пък и няма хубави момичета-при тези думи Рейчъл,Максуел и останалите момичета метнаха към Дигъри останките от храната които бяха вблизост до тях... - Мисля че имаш нужда от душ-засмя се Клер - Много весело - изкриви физиономия момчето... - Е хайде да се качваме-заяви Бела след което тя и приятелите 'и се запътиха към стаята на Грифиндор... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Ное 30, 2008 1:30 pm | |
| Кияра и Рейч седнаха на голямата маса,за съжаление точно срещу Ерик и Едуард... - Не съм гладен вече-каза Дигъри и стана и излезе от голямата зала - Какво му става - попита Уитни - Не знам-отвърна Кияра - Не гледай мен-каза Потър и смутено заби глава в кифличката си... - Извинете ме момичета - усмихна се Ерик и излезе от стаята... - Е как спа-попита Дърнс - Аз ли...добре...Ами ти ? - Аз също...-усмихна се другото момиче - След като ви оставихме снощи какво правихте... - Снощи ли-Рейч не искаше да се сеща за снощи,и за жалост отново и се налагеш да излъже - Приказвахме си и играхме на истината или риска... - Сигурно сте се забавлявали... - Да определено...-Потър изрече поредната лъжа... - Какво ти е..Имам чивството че се държиш странно..-попита Дърнс,която забеляза промененото изражение на приятелката си - Аз ли...Няма такова нещо..Аз просто..Спи ми се още-[колко още лъжи ще изрека]-помисли си Потър - Хмм..така ми се струва....-смигна с очи момичето - Да...сигурно...така ти се струва.. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Ное 30, 2008 1:43 pm | |
| Кия се усмихна и се огледа.Врата се отвори и в голямата зала влезе Ти Джей. Кия и Рейчго извикаха и той седна до тях. -Здравей Тейлър-каза смутено Рейчъл и отново заби погледа си в кекшчето което чоплеше вече 10 минути. -Здрасти Тейлът-отговори КИя. -Здравейте момичета .Здрасти Ерик.-каза момчето и си взе малко пай и сок. -Ерик къде е Едуард трябва да говоря с него.-попита Тейлър. -За какво можеш да кажеш и на мен се пак сме приятели-отвърна Рик и се засмя. -Какво си шушукате вие двамата-попита Кия. -А нищо,нищо-отвърна Рик. -Ооо добре тогава искате ли да се разходите с нас после-попита Кия. В момента в който го каза зад гърба и беше Рей която прегърна двете си приятелки и седна при тях. -Здравейте закусихте ли-попита Рей. -Ами все още не -отвърна Рик който и се усмихна. -Рей ще те изчакаме да закусиш или просто си взе няколко кексчета и ще закусваш докато се разхождаме-отвърна Рейч . -Да няма проблем РЕй закуси спокойно се пак и аз още не съм се нахранила ,а Рейч чопли тва кексче вече 10 минути -отговори Дърнс и се засмя. Рейч се усмихна като видя Рей и изяде кексчето на бързо. -Ей Рей ти обаче се разведри най-сетне-отвърна РЕй. -Да да хайде яж по-бързо и да отидем да се разходим-каза Рейч и се усмихна. -Ей момчета ще дойдете ли с нас-попита отново Кия.... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Ное 30, 2008 1:58 pm | |
| - Да, нали не искате да оставим момичетата сами? - смигна Ти Джей. - Амии.. Момичета? Аз съм сигурен, че Рейвън е била момче в предишния си живот.. Много е бойна - ухили се Ерик. - Това е най-милото нещо, което си ми казвал - искерно го изгледа Максуел. - Да, хайде, идвайте - разкима се Кия. - Ако срещнем Едуард ще извикаме и него.. - Моля? - вдигна най-накрая поглед от кексчето си Рейчъл. - Ами да, няма само ние да се забавляваме, я - смигна й Тейлър.. Май започваше да му става навик да намига. - Къде ще ходите? - полюбопитства Рей, като издърпа кексчето от ръцете на Рейчъл. - Ау, твърдо е като камък.. - добави. - Ще се разхождаме.. - усмихна й се Кияра. Потър продължаваше да гледа забило в земята. Не 'и бе до разходки точно днес.. - Здраст.. - чу се мъжки глас. Оказа се Едуард, чийто поглед се спря на Рейчъл и усмивката му помрънка. - Оуу, Едии - хвана го под ръка Рей. - Точно за теб си приказ.. К'во ти, бе? Момичето.. Както и всички останали, де, бе забелязало странното поведение не само на Потър, а и на Дигъри.. - Нищо - погледна на страни момчето. - Ъъ.. Не спах много добре. - Аз също - смънка Рейч. Кия и Рей се спогледаха многозначително - ясно им бе, че двамара криеха нещо, но какво..? - Е - опита се да поднови разговора Максуел. - Искате ли? - Какво? - попита Ед, старателно опитвайки се да избегне да поглежда Потър. - Да се разхождаме - натърти Кияра..
| |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Ное 30, 2008 2:17 pm | |
| Кияра се инерви и тръпна Рей ,Тейлър и Ерик отстрани и остави Ед и Рейч . -Ей Кия -каза Ти Джей. -Имам идея да заключим Ед и Рейч в общата стая за един час и все някога ще се оправят-каза Кия. -Дърнс ти луда ли си да се избият ли искаш-каза Ерик. -Я не и говори така-каза Тейлър . -Добрее де не ми зей-отвърна Ерик -Оффф както и да е че помислим хайде сега към общата стая искате ли-попита Ерик. -Ами да защо не -отвърна другите. -Ами хайде да тръгваме тогава-каза Кия и си взе едно кексче. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 01, 2008 5:53 pm | |
| Доста от учениците се изнасяха. Когато в голямата зала нахълтаха Джес,Кия,Рейч и Бела начело със Рей.Няколко от учениците впиха поглед в тях,момичетата се спогледаха и се захилиха като се отправиха към масата на Грифиндорци. Като се настаниха огледаха масата обсипана с вкусотий,а очита на Рей направо светнаха! -Подай ми картофите,Бела.Дай тук пилето Кия. - нареждаше Рей. -Леле... - захили се Рейч и гризна една препечена филийка. Всички се хранеха и мълчаха. Вратата на голямата зала се отвори и вътре нахълтаха Едуард и Ерик и се присъединиха. -Някой да ви е канил? - засмя се Рей след което продължи с операция "преяж". -Ние сме ви големи фенове. - отбеляза Едуард. - "Мокрите патета" са номер едно!Каквото и да правят... - захили се той и смушка Ерик който също се засмя. -ОООО Я МЪЛКВАЙ! - избълва Рейч... -Ти от майтап не разбираш ли? - озъби се Едуард. -Достатъчно. - каза Джес. - Млъквайте и двамата. Рейч го изгледа толкова злобно,че Бела усети как я побиват тръпки. -Някакви идеи какво ще правим довечера? - попита Ерик. -Всъщност вие не сте включени в плановете. - засмя се Рей. -Именно. - подметна Рейч. -Това пиле е много хубаво. - обади се и Джес. -Всичко е много хубаво. - заяви Рей и се върна към операция "преяж". | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 01, 2008 6:35 pm | |
| - Че то не е нужно да ни включвате или да ни каните...Ха!Та за къде без нас?-каза гордо Дигъри - О0о0о д апочна ли да изброявам....-облещи му се Потър - Да наистина е вкусно-потвърди Кия - Рей,толкова ли си гладна че няма да се заядеш?-попита Джес и отпи малко сок - Ъъъъ--ъъъ-категорично заяви Максуел-Скучни са ми вече...А и сега съм заета... - И какво от това?-кавгата на Рейч и Ед продължаваше - Ей такова-озъби се момичето... - Сладка си като се ядосваш - каза Ед подигравателно,Рейчъл се намръщи и се обърна настрани.Това беше и целта на момчето.. - Ед май ще пропуснеш да видиш това сладко нещо твое-изкикоти се Бела която не усети как думите се изплъзнаха от устата 'и и тя погледна Рейч,която се направи че не я е чула... - о0о0о0 нима?-засмя се Дигъри.. - Няма ли да млъкнеш вече - попита го Потър - Вие двамата сте невъзможен случай....-каза Бела - Не знам как ще търпим това цяла година-сви рамене Кия -...с малко сос всичко ще е перфектно..-говореше си Максуел-ами така де... - Сос ли ?-блещи се Джес - Ами да всичко върви с него..Особенно с този вид.... - Рейчъл и Едуард...-започна някак си странно замислен Ерик - И сос о.О ?-добави Джес - На тях пък за кво им е соса...Аз го обичам повече... - Лелеле...всеки с проблемите си -ухили се Бела - А техния е голям-засмя се Уитни - Да голям е...-стресна се отново Потър...-И ужасно досаден... - Ауууу...и аз те обичам-възкликна Ед,акто това изкара Рейч почти извън нерви.... - Казвала ли съм ти някога колко си непоносим..?-присви очи момичето - Да..даже ми каза и че ме мразиш..Да ти припомня ли... - Уфффф разкарай се...-заяви смутено Потър и се опита да го игнорира... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 01, 2008 6:57 pm | |
| - Искаш ли да се разкарам? Нямам нищо против - тросна се момчето, врътна се на пети и изчезна сред тълпата изгладнели ученици. - Ха, пука ми - отмести поглед Рейчъл. - Отивам да видя какво му става.. - хвърли поглед след него Ерик, изправи се и също офейка. - Не ги разбирам тия момчета - поклати глава Рей. - Толкова храна, а те само за кавги мислят.. Рейчи, какво става? - Нищо.. Просто Едуард ме ядосва.. - Мм.. Не е само това.. Налиналиналиналии? - Ами, как да е?! Не съм аз тази, която го целува и после му казва, че го мрази..!! Рейчъл стреснато вдигна поглед от парчето хляб, което бе разчовъркала в яда си и погледна приятелките си. Максуел бе зацепила с вилица в устата и гледаше като изръсена; Бела едва не изплю тиквения сок; Джес изтърва чашата върху крака си, а Кия бе направила физиономия, средна межу усмивка и вик. - ЗНАЧИ ТОВА БИИИЛООО..!! - избухна в истеричен смях Максуел, а Соун 'и заприглася..
| |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 01, 2008 7:07 pm | |
| -Не е смешно. - извъртя очи Рейч. -Аз ъъ... вие... - заекна Бела опитвайке се да каже нещо. -Именно. - съгласи се Кия. -Вие сте пълни...антоними. -съгласи се и Джес. -Протовоположностите се привличат. - ухили се Бела. -И соса и соса... - изцепи Рей. -Ъъ? - издаде Кия. -И соса е хубав да... -На това момиче нещо му става доближи ли се до храна. - отбеляза Джес. -О моля ви - започна Рей. - Оставете ме да се нахраня,а после ще нахраня и Рейч. -Вижте това...аз...не казвайте на никой,моля ви... - каза отчаяно Рейч. -Няма,спокойно. - усмихна се Бела. -Пфу,все едно ще тръгна да си говоря с ония шилета за целувки. - засмя се Рей. -Благодаря. - каза Рейч. -И сега какво? - замечтано попита Кия. -Какво какво? -Ами...ще стане между вас. -Аз ъъ... незнам,нищо!Ние се мразим! -Не ставай смешна... - поде Бела. -Може ли да говорим по-късно? - попита Рейч,а Бела кимна. -На пижаменото парти! - допълни Рейч. - И всеки ще каже кой?защо?кое? и как? сещате ли се... -Не. - обещи се Кия. -Момчета? - захили се Рей. -Именно. - каза Рейч. -Е,наядохте ли се? - попита Бела. -Да. - казаха всички,е почти... -Аааа чакайте още малко да хапна... -помоли се Рей. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 01, 2008 7:29 pm | |
| - Добре, де - засмя се Бела. - Признавам ти го - ядеш АДСКИ много! - Мъфф - измърмори Максуел с уста претъпкана с картофено пюре и пилешко крилце. - Готови ли сте за тръгване? - за пореден път попита Потър, притеснявайки се, че Дигъри можеше да се върне всеки момент.. - Почти, потчи - нагъваше Рей. Най-накрая всички бяха готови за излизане, когато.. - Момичета!.. - чу се глас, викащ ги. Оказа се Дийн, който бе целият мокър - явно ги бе търсил на двора. - Какво правите тук? - Амии.. Ядем?.. - отвърна съвсем леко смутена Соун ;D - Мислех, че сте отвън - заобеснява момчето, ръсейки водни капки на всички страни. - Олеле.. Мислехме, да те изчакме, обаче заваля.. - поясни Рейчъл, озъртайки се. - Добре.. Ъм, ще взема нещо за дъвчене.. Към Общата стая ли отивате? - Къде другате - ухили се Рей и понечи да стане, но се подхлъзна на мократа локва, образувана от момчето и лупна върху Бела. Двете се изръсиха една върху друга на земята.. Коя ругаейки, коя изчервявайки се.. - Добре.. Аз ще взема нещо за грабене горе - смигна Дийн. - Вземи и на мен - подвикна му Рей, докато останалите я избутваха навън от залата..
| |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 1:04 pm | |
| Бела и Потър влязоха в голямата зала и се настаниха на масата на Грифиндор,където нямаше почти никой,защото беше доста рано... - Една сутрин ще успеем да се нахраним на спокойствие без Рей и Едуард,които омитат всичко засмя се Бела - Да...-кимна с глава Рейч-на нея също 'и идваше да се засмее докато не чу Едуард - Ейй не почвай още от сутринта с това цупене...Поне докато го няма не се мръщи... - Добре-усмихна се момичето и взе една кифличка - Така...какво ще правим днес.. - Освен че най-накрая ще осъществим мечтата за пижаменото парти ли ?-захили се Потър - Така те искам Рейчи...-отвърна с усмивка Бела и прегърна приятелката си.... - Рейчи?!Никой не ми е викал така освен баща ми... - Свиквай Рейчи...-натърти Бела и двете момичета се закискаха,след това едновременно отпиха от соковете си... - Е днес,ще се видиш ли с Дийн-полюбопитства Потър - Намекваш ли нещо-леко смутено каза Бела - Я стига..не на мен тия..-засмяха се момичетата....Признай си че си луда по него... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 1:20 pm | |
| -Аз ъъъ...незнам. - отвърна Бела. - Малко ми е...странен. -Прекалено е възпитан. - засмя се Рейч. -Е,това не е лошо. - ухили се Бела. -Да де,така е . -съгласи се Рейч и си взе една пържена филийка,а Бела последва примера й. - И все пак ще се видите ли ? - ухили се Рейч. -Няма никаква уговорка... - смути се Бела. -Ъъъъ вие изобщо говорили ли сте си на саме,освен оня вечер дето те извика? - каза Рейч докато си сипваше тиквен сок. -Ами...не. - призна Бела. -Пфууу...тогава му признай за чувствата си... това беше плана?Помниш? -заканително каза Рейч. -Не!Снощи казах,че няма да се дам лесно,значи няма. - двете момичета се засмяха. -Ти какво ще правиш с Едуард? - попита Бела. -Белс,наистина не ми се говори за него... - намръщи се Рейч и заби поглед в чинията си. -Не мислиш ли,че ще ти улекне ако поговориш с някой? - попита Бела и повдигна загрижено вежди... - Аз съм добър слушател. - усмихна се момичето. Рейч вдигна поглед... -Амии... - започна тя.. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 1:32 pm | |
| - Аз....такова...Не знам какво ще правя...И трябва ли въобще да правя нещо...Той се държи толкова студено с мен..Гледа ме подигравателно и единственото за което говори с мен е да се заяжда... - Не питам за това как се държи той...А как се чувстваш ти...Изпитваш ли нещо към него...-Попита Бела - Аз ли...Ъм...такова..незнам...вярно той е толкова красив все едно не е реален.. - Красив?Имаме напредък...-усмихна се Бела - Да красив е....изглежда съвършен отстрани-започна тя и се спря...-Но иначе се дъжри като темерут и това не ми харесва в него...Затова предпочитам да го игнорирам..Защото с тъпото си поведение когато ме цлуна ме подразни още повече...-Рейч каза доста истина на приятелката си,но и доста скри...Е излъга за това че е темерут,но какво можеше да каже..знаеше че той не изпитва нищо към нея и че целувката беше само подигравка....Затова препочете да не казва нищо друго за момента..Самата тя бе доста объркана и затова млъкна- Мсиял че това е всичко...Не се дразня че не ме харесва..Защото и аз не го харесвам..А защото винаги се опитва да ми скапе деня... Бела се засмя... - Тогава наистина го игнорирай...Обещай че днес няма да ти скапе деня... - Обещавам -отвърна Рейч и двете момичета се засмяха...-Сега обаче ти ще кажеш повече за Дийн...Недей да криеш от мен..Така ще сме квит. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 1:46 pm | |
| -Аз ъъ...незнам.Наистина.Не го познавам за да кажа нещо... пък и не мисля,че е особенно заитересован от мен.Понякога даже е леко груб...помниш когато играхме на асоциаций? - Рейч кимна. - Тогава например. -Даа... и аз го забелязах това. - замислено отвърна Рейч. - Ама още ти се чудя защо не говориш с него? -Ти защо не говориш с Едуард? -попита я Бела. А Рейч млъкна. -Именно. - ухили се Бела. -Да,само,че Дийн не се държи с теб така и не сте се карали! -каза Рейч. -Да,той избощо не говори с мен. - каза тихо Бела. -Офф къде се забъркахве с тия момчета... - въздъхна Рейч. - Пф,да се махаме от тук.Наяде ли се? -Да. - отвърна й Бела. -Хайде да идем до езерото.Не ми се качва горе,знаеш искам до отбягна някой индивиди... И двете се запътиха към езерото.. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 4:18 pm | |
| Изморени Рейч,Нейт и Бела нахълтаха в голямата зала за да хванат обяда. Нейт седна на масата при Рейвънклоуци,а Бела и Рейч видяха,че Рейвън и Джес им махат от масата на грифиндорци.Там също бяха Едуард,Ерик и Дийн. Момичетата въздъхнаха и се присъединиха. -Къде бяхте ? - попита Джес. -Ами...край езерото,а после и при Хагрид. - отвърна смутено Бела заради погледа на Дийн. -А кой тоя с вас? - попита Едуард и погледна към масата на Рейвънклоу. -Това беше Нейт. - отвърна студено Рейч. -И какъв ви е Нейт,че да се мота с вас? - попита Едуард. - Всъщност кой съм аз,че да питам... -Прав си,кой си ти,че да ни държиш сметка? -заяде се Рейч,но млъкна като видя погледа който Бела и метна. -Подайте соса. - каза Рей. -Заповядай. - подаде и го Ерик които седеше до нея. -Вие какво правихте? - попита Бела. -Ами...играхме на избухващи карти. - каза Ерик. - И ги ръзкътахме. -Да - каза Едуард и ония Драко и Сириус си умряха от яд,загубеняци... -Я не говори така! - озъби се Рейч,а Рей присви очи и се разкима срещуиЕдуард защото устата и беше пълна. -Те са ми приятели. - обади се Дийн. -Добре де,уф. - смръщи се Едуард. -Рей,дай картофите. - помолия я Бела. -Ей сега. - каза момичето като си сипа още картофи и жално ги подаде на Бела. -Благодаря. - усмихна се Бела. -Моля,моля... -извъртя очи Рей и нападна пилешките флейки. -Бела какво е това на дънките ти? - захили се седящия до нея Ерик... Бела погледна кафявото петно на бедрото си... -Уф... -вкисна се тя. -Бела не пропусна и днес да се пребие. оповести ухилена Рейч. -Както всеки ден. - обади се Рей. -Точно пък ти ли ще ме виниш... - засмя се Бела,но Рей вече беше заета да си хапва салата. Вратата на голямата зала се отвори и Кия влезе и започна да се оглежда... -Кияра!Тук сме,Кияяя... -размаха се Джес. Момичето видя размахващата ръце приятелка и дойде и седна при тях. -Какво става Кия? - попита Ерик. -А,нищо. - усмихна се момичето. -Къде е Даниел? - ухили се Бела. -Уфф,тихо,че ще се появи. - засмя се Кия. -Аз се наядох. - оповести Дийн и стана. -Ще се видим горе. - момчето се усмихна,погледна Бела и тръгна към изхода. -Бела,дай картофите тук и отивай по него. - каза заповеднически Рей. -Какво? - ухили се Едуард. -Вие де не би... ахх и Дийн нищо не ми казал... -Не Ед,няма нищо между нас. - заоправдава се Бела. - Знаеш каква е Рей като яде... -Е,да. - ухили се момчето и се загледа в мълчаливата Рейч. -Аз ъъ.. наядох се. - стана и Бела. - Трябва да сменя тези дънки. -Определено.-разкиска се Ерик. -Хайде ще се видам горе. - каза Бела и излезе. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Вто Дек 02, 2008 5:35 pm | |
| Останалите продължаваха да се хранят и известно време никой не каза нищо... - Момичета тази вечер мислихме да се разходим.Искате ли да дойдете с нас ? - Вечер...?!-погледна странно Кия-Защо вечер?И кога по-точно? - Ами след вечеря...По-късно... - А ако нарушим някой правило..Не ми се забърква в неприятности още първата година-каза Джес - Може ли да си вземем ядене за изпът -попита Рей - Ха..може..Но май ти си единствената която иска да дойде..Определено другите са бъзли... - Страхливка ли ме нарече?!-озъби се Потър - Не бъзла...но и страхливка става....-засмя се Ед - Ще дойдем-отсече решително мимичето-Кога и къде ? - Рейчъл ?-погледнаха я учудено Джес и Кия - Йййеееее не съм единствената безстрашна-каза Рей - Ти си безстрашна само като си наядена.. - И опасна като е гладна-допълни Ерик и всички се засмяха... - Така..госпожице Потър-каза иронично Едуард-След вечеря в общата стая... - Дадено...!-каза смело Рейчъл-Да тръгваме момичета... - Ъъъъ аз мсиля да остана-добави Рей... - ДОбре остани с тях Макс....ДО после-каза Кия - Чао момчета-отвръна Джес - Ще се видим довечера-стрелна с леден поглед Рейч Ед,който 'и отвърна със същото... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор | |
| |
| | | | Масата на Грифиндор | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|