| Harry Potter World Virtual magic world. |
|
| Масата на Грифиндор | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Чет Дек 04, 2008 10:11 am | |
| Бела,Рейч,Клер и Рейвън,разбира се....нахълтаха в голямата зала и седнаха на масата на грифиндорци. -Охх...написахте ли по ГЗМС?- попита Бела. -Да. -съобщи Рейч. -Дам и аз. - обади се Клер. Рейвън както винаги когато бяха на закуска беше заета с умитането на всичко по масата. -Ти Бела? - попита Клер. -Дам,снощи. -Охх днес какво имаме? - запита Рейч. -Ъммм... - Бела се разрови в чантата си и измъкна един леко намачкан пергамент. - Отвари,вълшебство и грижа за магическите създания. -Супер! - ухили се Рейч. -Да,не са чак толкова много часове. - ухили се Клер и си взе от палачинките. - Рей,дай тук шоколада де. Рейвън с НЕжелание го подаде на Клер след което се зая да празни каната с чая.Бела пък посегна към пържените филийки,а Рейч към бекона.Настъпи мълчание,всички се хранеха. -Аз се наядох. - оповести Бела. -И аз. - каза Клер. -Е,че то и аз,ама това тука едва ли. - засмя се Рейч и посочи Рей която умиташе последната палачинка в чинията и се точеше да отмъкне палачинките на някакви второкурсници. -Не си го помисляй. - скастри я Клер.И всички се засмяха. Рей се нацупе след което още повече. -Какво Рей? - попита Рейч. -Едуард идва...което значи,че ще омете всичко. -Едуард.... е щи си имаш компания. -каза смутено Рейч. - Ние ще ставаме,нали? - обърна се тя към Бела с умолителен поглед. -Да ъъ да. -каза момичето и двете се изправиха. -Идваш ли Клер? - попита Рейч. -Да,да... - момичето се изправи и тръгна с тях. -Хей Ед. -усихна се Бела на момчето,а той ги спря. -Много сте бързи. - ухили се той. -Не всички. - засмя се Клер. -Е,да... - засмя се и Едуард. А Рейч само мълчеше. -Е,аз ще ходя да... омета ...останалото. - каза момчето и се запъти към масата на грифиндорци като разбира се,удостои Рейч със студен поглед. Трите момичета излязоха от голямата зала. | |
| | | krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Дек 07, 2008 7:24 pm | |
| Бела,РейчънДжесика,Рейчъл и момчетата влязоха в залата и седнаха на масата на Грифиндор.Рей и Едуард награбиха лакомо храната и доста дълго не обелиха дума.... - Крилцата са вкусни-каза Джес за да разведри обстановката. - Да...и картофите ми харесват-ухили се Рейч-Не съм си мислила че ще бъда толкова гладна някога - Питаш ли на Рейвън как 'и е-засмя се Уитни - Да,като я гледам кака нагъва...А и Едуард не изостава-засмя се и Бела - Е момичета измислихте ли какво ще правим тази вечер...Разходка?Игра?-попита Дийн - Какво ще правим ли?Това трябва ли да означава какво ще правим заедно?-попита Джес - Да,защо?-попита учудено Джеймс - Не просто..Ние се питахме какво ще правим,....СМисъл...-започна Рейч - Ние..момичетата-помогна Бела - Ооо не сикате чужда компания-каза Дийн изпитвателно - Не просто не мислихме че ще искате да стоите с нас....-каза Джес и намигна ан Бела,която се смути.... - Може да ви е скучно-добави Рейч която разбра идеята... - На нас ли ?-попита Ерик - Не...не ни е скучно-каза Дийн - Е,тогава е решим какво д аправим заедно-усмихна се Бела - Едуард би ли ми подал картофите-каза Рейч уж любезно,въпреки че нямаше желание да моли точно него,купата с гарнитурата беше от неговата страна... - Разбира се госпожице бейзбол-заяде се той - Стига господин бейзбол-засмя се Джес и Едуард млъкна,а Рейч заби поглед в картофите... | |
| | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Дек 07, 2008 7:46 pm | |
| Настъпи мълчание.Всички се хранеха.Джес хранеше Джеймс с вилицата си,ъм май си играеха на "самолетче". Всички останали мълчаха... -ОЛЕЕЕЕ...-викна Ерик и всички вдигнаха глави.Пред тях се откри такава гледка: Рей държеше празна часа от тиквен сок,а Ерик беше вдигнал ръце и гледаше в скута си,бялата му блузка беше в тиквен сок и тук там някоя семка... Всички се засмяха,дори и Ерик,само Рей седеше и гледаше притеснено...нещо което не се виждаше често. -Аз ъ... извинявай. - счути се момичето. -Нищо,Рей. - усмихна й се Ерик. - Само някой трябва да ме прикрива като ставаме. - разсмя се той. -Е,решихте ли какво ще правим? - попита Дийн,като гледаше в Ерик и не можеше да свали усмивката от лицето си. -Кажете нещо вие. - усмихна се Джес. -Радходка?- ухили се Дийн. -Бейзбол? - Едуард. -Не,не,неее... -Ами вие кажете тогава! - сопна се Ерик. -Аз предлагам да си останем в стаята... - каза Джес. -Да! - подкрепи я мълчаливата Бела. Рей кимна,Рейч също. -Какво ще кажете да играем на.. "Какво ще направиш ако..." - каза Джеймс. - Малко скучно,но е по-добре от правене на нищо. -И как се играе? -попита Бела като си сипа още от картофите. -Ами...като истината или риска,само,че задаваме дадени ситуаций и този който е попитан отговаря... -Аха... -Е,ако няма нищо друго за правене.. - каза Едуард. -Дайте да се качваме ако искате... пък горе ще измислим. - смигна Бела. -Добре съгласи се Дийн. -Още малкоооо... - помоли се Рей. | |
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Дек 07, 2008 7:57 pm | |
| След още 15 минути мълчание Рейчъл каза: - Рей,нахрани ли се ? - Не още...Защо бързате толкова...Не сте ли гладни? - Всъщност бих изяла едно шоколадово кексче -усмихна се Потър - Аз също-пресегна се Дийн и взе едно от кексчетата - Добре,предлагам "да си вземем за вкъщи"-засмя се Джес - ДОбре,но само ако всеки от вас вземе по толкова колкото може да носи-каза Максуел,и след като всички я изгледаха изумени...-Е,добре де...Колкото иска..Все пак ще стоим доста,може да огладнеете.Просто мисля за вас?! - Радваме си че си загрижена Рей-каза иронично Бела - Пак заповядайте-и всички се засмяха - Е,ще ставаме ли ?-попита Джеймс -ДОбре-каза Рей и взе малко от кифличките с мармалад и различните бонбони. Рейч взе няколко кифлички и също стана от масата...Всички други я последваха - Ъъъъ...Рей-каза Ерик - Да ? - Били....били застанала от лявата ми страна докато излезем,не искам цял Хогуортс да ме види в тиквен сок - ДОбре-смигна момичето - Я виж ти...-каза Джесика - Да и аз това си помислих...-кимна Рейч - ДОста незаядливо се държи с Ерик-допълни Бела - Може просто да е изморена-засмя се ДИйн - Я не подслушвай чуждите разговори- засмя се Бела - Просто е наядена-каза Потър за да разсее мислите на момчето и не след дълго търгнаха към стаята на Грифиндор | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Съб Дек 13, 2008 12:22 am | |
| Рейчъл и Едуард влязоха в голята зала придружени от проф.Самърсон.Тя седна ан височайшата маса,а грифиндорите се настаниха на масата си. - След тази случка наистина нямам апетит -каза Рейч - Хапни малко..Не трябва да стоиш гладна-каза 'и Ед Потър взе малко от пилето и от картофите и хапна няколко хапки... - Не трябва да стоиш гладна-добави Едуард. Момичето изяде това което си беше сипала,хапна и едно кескче и след като Дигъри се наяде двамата се запътиха към общата тсая на Грифиндор. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Дек 14, 2008 11:07 pm | |
| Двете грифиндорки седнаха на масата на грифиндор,която беше все още празна,но блюдата бяха пълни. Бела и Рейч седнаха в края на дългата маса и нападнаха закуската. Филийки,палачинки,яйца,бекон... момичетата грабеха от всичко...от толкова време не се бяха хранили така обилно. -Нека не се превръщаме в Рей. - засмя се Рейч. -Ако продължим ще я надминем. - прихна Бела. Момичетата продължиха мълчаливо да хапват и да се смеят сами на себе си.Беше им толкова приятено поне за малко да бъдат нормални. | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Нед Дек 14, 2008 11:19 pm | |
| - Какви са ни часовете днес -попита Рейчъл - Мисля че имахме ГЗМС и вълшебство...и...-каза Бела - Имаме и отвари.... - Да-усмихна се Бела - И история на магията -казаха двете момичета в един глас и се засмяха... - Наистина е страхотно...-каза Рейчъл поклащайки глава... - Да-кимна и Соун - Кое ?-двете момичета отново се засмяха.. - Не знам ...някак си тази сутрин се чувствам нормално ?-направи смахната физиономия Потър... - Да и което е още по-странно аз също...-поклати глава Бела - Е какви са плановете за днес? - Знам ли...Омръзна ми да съм под напрежение... - Да,малко е....гадничко - момичетата отново се усмихнаха приятелски една на друга... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 15, 2008 4:12 pm | |
| -Ууууоооууууу. - Бела за малко да изпусне една ябълка. -Лека,Белс - ухили се Рейч. -Наяде ли се? -Мхм... -И аз,да се качваме? -Да,да... само да си взема от отва тук и тук ... и от това. - каза Рейч и награби няколко неща. -Ти да не замесваш Рей? - ухили се Бела. -Не,просто още е много рано и... да не слизаме после пак. - ухили се момичето. Бела си взе ябълката и помогна в пренасянето на нещата на Рейч. Ощ нямаше никой и двете се зарадваха,че няма да ги видят как отмъкват храната. Момичетата излязоха от голямата зала и се запътиха към кулата на грифиндорци... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 15, 2008 9:19 pm | |
| Дийн и Едуард следвани от Потър и Соун влязоха в голямата зала и се настаниха на масата на грифиндорци.Двете момчета подеха да се хранят мълчаливо.Бела и Рейч се споглеждаха след всяка хапка,но също не казаха нищо.Потър посегна за картофите точно когато и Едуард ги взе.Той се смути и отстъпи купата на момичето.Когато сложи няколко в чинията си тя ги подаде на Дигъри,но той поклати глава в знак на отказ.Потър подаде купата към Соун,в момента в кой Дийн също се пресегна.Бела си сипа,след нея Дийн направи същото."Прокълнатата купа"-помисли си Рейч и се засмя леко. - Какво ?-попитаха я и тримата 'и приятели.... - Нищо аз....-усмихна се тя,но срещайки онзи безразличен едуардски поглед присви очи и повтори....-Нищо...Абсолютно нищо-каза момичето съвсем тихо на себе си накрая. Мълчанието продължи още дълго,когато.... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 15, 2008 9:27 pm | |
| Врата на голямата зала се отвори и вътре нахълта Хагрид който се затича между масите към височайшата маса. Прошепна нещо тревожно на директора след което седна и започна да се оглежда.Всички учители започнаха да шептят. Четеримаха грифиндорци явно не бяха единствените забелязали тази сценка,въпреки,че повечето ученици се хранеха и жужаха,една групичка слидеринци явно също се опитваше да чуе разговора на учителите и директора. Това нещо разтуши мълчанието. -За какво ли си говорят? - промълви Бела на Рейч. -Да не е за... - поде Едуард. -Стига!Не искам да... - поде Рейч,но млъкна. След малко учителите започнаха пак да се хранят като системно напускаха масата. Скоро височайшата маса беше празна. -Къде ли са всички? - попита Дийн. -Не знам. - каза тихо Бела,която не беше сигурна,че той искаше да чеу отговор от нея. -Както и да е. - каза остро момчето. - Не ми се мисли да това. Мълчанието отново ги порази. Хранеха се и си разменяха по някой поглед... Накрая мълчанието наруши... | |
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор Пон Дек 15, 2008 9:37 pm | |
| Едуард.... - Не ми се яде вече...-момчето бутна чинията надалеч от себе си... - Нали беше гладен ?-погледна го странно Рейчъл - Вече нямам апетит. -отсече момчето.Потър и Бела отново се спогледаха. - Ами тогава да ставаме...-каза Дийн-Естествено ако и вие сте се нахранили -погледна най-накрая момичетата.Рейчъл погледна Бела.Погледа 'и казваше "Сети се че съществуваме..." - Да...ние ....-каза Потър.Момичето нямаше никакво желание да говори след днешните събития. - Нахранихме се -присви очи Бела - Да тръгваме тогава-отбеляза сърдито Едуард и с Дийн станаха от масата.Последвани от двете грифиндорки,момчетата излязоха от залата и се запътиха към езерото. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Грифиндор | |
| |
| | | | Масата на Грифиндор | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|