| Harry Potter World Virtual magic world. |
|
| Край езерото | |
|
+11Симс Hermione Granger m1mSs Нейтън Скот Klerian_diamond Alice-chan krischeto_radcliffe Spunk leysy_s ^^^Sweet Death^^^ Bella 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Bella Admin
Брой мнения : 371 Age : 30 Местожителство : In a forest x33 Име : Тити Registration date : 02.11.2008
| | | | ^^^Sweet Death^^^ Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 63 Age : 34 Местожителство : ~ В света На Магията ~ Registration date : 08.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 3:07 pm | |
| Слънцето блестеше ярко и се отразяваше в огледалната повърхност на езерото.Само един човек се виждаше около него.Това бе Хърмаяни Грейнджър.Тя бе излязла да се поразходи на чист въздух и да остане на саме с мислите си.Хърмаяни има дълга, къдрава, кафява коса и кафяви очи.Тя седна на един камък край езерото и зарея погледа си по повърхността му, мислейки си за различни неща.В това време вратата на замъка се отвори и от там излезе рижавокосо момче.То също изглежда бе излязло да се разходи...или следеше Хърмаяни?Момчето се приближи към нея и я попита: -Здравей, аз съм Рон.Ти как се казваш?И впрочем...може ли да седна при теб? -Няма значение коя съм!, отвърна раздразнено Хърмаяни - И не, не може да седнеш при мен.Искам да съм САМА! Момчето унило си тръгна.Хърмаяни се ядоса на себе си, че се нахвърли така безм нищо към момчето, затова се обърна и го изпроводи с поглед.Тогава вратата на замъка се отвори и от там излезе красиво, чернокосо момче със сини очи.То беше с приятелите си, и така се беше унесло в разговор, че не забеляза, че Хърмаяни го гледа.Тя бе запленена от него, но отново се обърна и зарея поглед в езерото.Чернокосото момче хвърли поглед към езерото и зърна умислената Хърмаяни.Красотата й го заплени.То тръгна към нея, а приятелите му само стояха и гледаха подхилквайки се.Чернокоското се приближи до Хърмаяни и каза: -Здравей, аз...аз съм Даниел Радклиф.Приятно ми е.А ти, как се казваш? -Аз съм Хърмаяни.Хърмаяни Грейнджър. - усмихна се Хърмаяни и добави: - Заповядай...седни ако искаш. -Благодаря. - отвърна момчето и седна на камъка до нея.Те водиха дълъг и продължителен разговор, докато накрая се прибраха в общата стая. | |
| | | leysy_s Ученик от Слидерин-1 курс
Брой мнения : 167 Местожителство : London, HeLL Registration date : 14.11.2008
| | | | leysy_s Ученик от Слидерин-1 курс
| | | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 3:31 pm | |
| Бела беше станала рано и беше отишла край езерото. Доскуча й и реши да си тръгва и тъкмо когато стана видя шумно да се задават Рей,Рейч,Ерик,Едуард,Кияра и Ти Джей. Тя им помаха,а те се насочиха къв нейната посока. -Хей какво правите? - попита Бела. -Ами малко на разходка. - ухили се Рей. -Е да сядаме! - покани Едуард. Всички се настаниха около езерото. -Е... кажете нещо. - каза Бела. - Какво правихте? -Ха-ха. - засмя се Рейч. - Както обикновенно... Всички се засмяха. -Ясно. - ухили се Бела. -Е,какво ще правим? - попита Кияра която беше в прегръдките на Ти Джей. -Нямя нищо за правене. - каза с досада Ерик. - Не съм очаквал да кажа такова нещо,но... факт. -Оффф - въздъхна Рей. - Писна ми.Скучно е.Аз се качвам горе. - момичето беше седнало доста близо до езерото и при изправянето си,кракът и подаде,но успя да се задържи на крака. -Внимавай да не паднеш. - ухили се Бела. -Намери кой да ми говори да внимавам. - засмя се Рей и в същото време се спъна в един камък,прелетя малко и цопна в езерото на плитко. Последва вълна от смях. -Казах ти да внимаваш. - натърти през смях Бела докато Рейч едва прикриваше смеха си. -Оооо перстанете! - сопна се Кияра и стана да помогне на Рей. Кия се надвеси и подаде ръка за да помогне на Рей да излезе,Рей пое ръката и... -НЕЕЕЕЕЕЕ ЕДУАРД!!! - изпищя Бела,но беше късно. Ед блъсна Кия и тя цопна при Рей във водата. Мъжката част от компанията се заливаше от смях,е Ти Джей не толкова,но и той се смееше от сърце... -Ах ти гаден долен ...... - избълва Кия и погледна Едуард с най-лошия поглед който можеше да си докара,но накрая и по нейното лице са разля усмивка. | |
| | | krischeto_radcliffe Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 3:44 pm | |
| - Еди...кълна се ще ти го върна тъпкано -засмя се и Рейвън... - Да не се и съмнявах че ще кажеш това..ама понесега не е скучно. - Да кото гледкам кви се мокрички не може да ми е скучно....-засмя се Бела - Ти пък какво се смееш-каза Дигъри,хвана момичето и тя последва примера на Дърнс и Максуел... - Едуард Дигъри-извика Бела,но след това не успя да скрие смеха си и заедно с другите се засмяха доста силно... - Така...кой остана сух-каза закачливо Кияра - Не...-отсече сериозно Потър-Не...не си го и помисляйте... - Едуард - смигна Рейвън,която се надяваше поне този път да помири двамата дразнители... Момчето въздъхна..Не му се искаше да се занимава точно с нея,но пък иначе щеше да предизвика още много въпроси.Той се засили към Рейчъл и... - Не....Едуард....Не...-момичето стана и се затича надалеч от езерото,но за жалост Дигъри я настига... - Едуард не ме докосквай....-каза Потър,но беше късно момчето я беше вдигнало и я понесе към езерото,докато всички останали се смееха от сърце.... - Свали си ръцете от мен-викаше бясно Рейчъл... - Добре-съгласи се момчето и я пусна,след което я бутна във водата.За жалост Рей и Дърнс решиха че ситуацията може да стане още по-забавна...В моментва в който Потър полетя двете момичета бутнаха Едуард след нея...След няколко секунди и двамата бяха във водата...А останалите се смееха доволно.Рейчъл втречни погледа си в падналия върху нея Дигъри и се вцепени..Той и стрелна един смразяващ поглед,тя се осъзна и се извика: - Ставай от мен говедо такова... - Не са ли сладки-каза Бела и всички отново се засмяха...всички освен Потър и Дигъри... | |
| | | Alice-chan Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 218 Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 4:12 pm | |
| - Мухаха - злобно им се изхили Рей. - Никак не е смешно - нацупи се Рейч. - Всички се смяхте на нас, нали? Наш ред е.. - злорадо ги изгледа Кия. - Само Ерик и Ти Джей останаха сухи - изкиска се Максуел. - Техен ред е.. Кия се наведе, прегърна Тайлър и го избута право до Едуард. - Така ти се пада.. Като ми се смееш. - изкиска се Дърнс. - Именно. Вие сте си направ.. Максуел замлъкна. Миг по-късно викна с цяла сила: - СИРИИИИ!! Чернокосата се затича към двете новопоявили се момчета, но се спъна и се пльосна в краката на едно от тях.. - ДРАКО?! - невярващо подхвана Рейч от езерото. - Леле майко Рей, не си се променила. Все така непохватна си.. - отбеляза момчето с чорлава черна коса, непокорен перчем и сиви очи - Сириус Фелтън от плът и кръв. - Рейчъл?! - примигна Драко и в същия момент се завтече да помогне на старата си приятелка..
| |
Брой мнения : 569 Age : 33 Местожителство : Somewhere... Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 4:21 pm | |
| Момчето я издърпа от езерото в което тя още стоеше и се усмихна пленително... - Здравей...Драко-усмихна се Потър - Как си ? - Добре...ти ? - И аз..не си се променила..само изглеждаш по-мокра от обикновено...-засмя се момчето а с него и всички останали... - Бела,Кияра,момчета азапознайте се с Драко и Сириус Фелтън - каза весело Максуел - Приятно ми е-каза Кияра и подаде ръката си.... - И на нас... - Така подред на номерата това са ...Ерик,Едуард,Ти Джей,Бела... - Здрасти-поздравиха се взаимно всички и седнаха на тревата... - Защо не ни акзахте че ще учите тук?-попита Рейчън - Ами..не бяхме се виждали и чували отдавна след...-Сириус не довърши.. - Е как я карате ?-попита Бела - Добре... - От къде се познавате вие-полюбопитства и Дърнс - Ами...-каза Рейчъл,която вмомента беше още по-объркана... - Бяхме гаджета - изцепи Рей,при което Едуард хвърли по един смразяващ поглед на Рейчъл и Драко,стоящи в този момент един до друг... - Ясно -изкима с глава Ерик недоволно - Кво бе ?Завиждаш ли му заяде се Рей - Все същите са си...-допълни Сириус и се усмихна на Максуел... - Е харесва ли ви в хогуортс -попита Ти Джей - Да страхотно е... - И вие с те в грифиндор.Значи ще се засичаме често-добави Кияра - Да...ще се засичаме-усмихна се Драко... | |
| | | Alice-chan Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 218 Registration date : 12.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 4:51 pm | |
| Рей се пльосна по корем на тревата, като без да иска изрита Ерик в кокалчето. - Оуу.. - потърка крака си момчето. - Стига се оплаква, бе - изплези се Рейчъл. - Е, Бела, къде е Дийн? - Оу, ами.. Нямам идея - извъртя очи момичето. - И Даниъл не съм виждала скоро.. Да не се мотаята заедно? - зададе риторичен въпрос Кия. - ВЪЗПИТАНИЯ Дийн и твоя брат-МАЙМУНА? Да, бе, да - ухили се Максуел. - Много мило. Няма нужда да се изразяваш така за горкото момче - ухили се Потър. Настроението 'и се бе покачило в пъти.. - Да, де. Не е толкова лош - допълни Бела. - Само дето малко не е на себе си.. - Ако ви чуе, и трите отивате в езерото - засмя се Кияра. - Вече са си мокри - ухили се Сириус. - Няма накъде повече.. - Има, има - смигна Драко. - Това някакъв намек ли беше? - разкиска се Рей. - Няма такова нещо.. - направи невинна физиономия Фелтън. - Яйкс.. Само аз ли имам чувството, че днес трябваше да правим нещо? - завеяно попита Бела. - Ъъ.. Програмата е в сила от утре - оповести Ти Джей. Разбирач си бе момчето.. - Това е хубаво - отбеляза Сириус. - Хич не ми се учи. - Не си само ти - прозя се Кия. - Може и да се радвам, че съм в Хогуортс, ама тая училищна обстановка леко ме депресира - разкиска се Рейвън. - Нещо ми къркори корема.. От сутринта не съм яла нищо - отбеляза Рейчъл. - Оо, и на мен - обади се Максуел, дъвчеща някакво блокче шоколад. - Само за храна мислиш - засмя се Дърнс. - Е, такава си е.. Доколкото се познаваме, де - разсмя се Бела. - Само седим.. Мислим, и в крайна сметка се оказва, че само седим - разчовърка някаква дупка в земята Драко. - Това е МОЯТ израз - изкиска се Максуел. - Да не пише името ти на него? - подкчи я фелтън. Никой не обърна внимание на странно показателното мълчание на Ед и Рик..
| |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 5:27 pm | |
| Точно в този момент при тях дойдоха Клери и Джей.Те поздравиха останалите и се присъединиха към насядалите на земята момчета и момичета... - Не очаквах да ви видя Сириус,Драко....-каза Клер - Да вече го чухме...Не сте се променили дрън-дрън -дрън-каза Ед - Едуард-стросна му се Рейчъл... - Какво? - Остави го Рейч-добави Ерик-Този път има право..Не всичко се върти около тези двамата... - Заяждаш ли се ?-попита Драко - Рейвън дано това не е новото ти гадже,защото ще си изяде боя,дори и да се опиташ да го спасиш... - Хей....чакайте чакйате..По-кротко-опита се да укроти момчетата Кияра - Да не е врем да се правите на мъже-добави Бела - И не ми е гадже -поясни Максуел като перна косата си наперено назад... - Имаш късмет....-каза Драко на Ерик... - Така ли ? -изблещи се Уитни - Внимавай как му говориш - избухна изведнъж Едуард,което накара Потър да гледа още по-объркано... - Ти ли ще ми кажеш ? - Ей ей ей..Стига...Драко моля те -каза момичето на Фелтън - Добре,но само заради теб-отвърна 'и то... След няколко минутно мълчание и обстрелване с нервни погледи Рейвън каза: - Хей...Клер..Май си пропуснала да се похвалиш... - За..? - Ами..ако аз дойда при компанията си хваната с такъв сладур за ръка определено ще има с какво да се хваля...Вярно и Кияра не се хвали... - Рей-каза Дърнс засрамено... - Какво бе ? - Бела...ти защо мълчиш...-каза Потър...-Нима нямаш какво да кажеш по-въпроса... - Потър...прекалявате-каза сериозно тя след което се засмя... - Какво беше казала вчера Дежс...А,да..Любовта е във въздуха-допълни Кияра и се засмя...А Ти Джей я прегърнапри което момичето леко се засрами.. - Така си е -поклати глава Клер и също се сгуши в Джей...Само Потър,Максуел,Дигъри,Уитни и двамата Фелтън имаха различна гледна точка по въпроса... | |
| | | Klerian_diamond Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 80 Registration date : 13.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 7:23 pm | |
| Последните минути групата прекара в мълчание. По-късно от някъде се чу красива мелодия. Някой свиреше с уста, нещо, което бе много познато на Клериан. Тя стана и се обърна рязко. - Има ли нещо, мило? - попита я Джей - Не, нищо. - тя тръгна към мястото от където се чуваше този звук. Задуха силен вятър, но тя не спря. Косата й се мяташе на всички страни, тя просто я отметваше от лицето си и продължаваше. Загърна се с якето си за да й е по-топло, но въпреки това продължаваше да върви. - Дейв? Моля те, покажи се. Зад нея излезе момче, по-високо от нея и я прегърна силно. - Моля те, спри. Когато Клер се обърна, изражението й въобще не беше такова каквото момчето очакваше - да е радостна, щастлива. Напротив - тя бе тъжна. Очите й бяха насълзени. - Какво има сладурче. - Не ме наричай така. - Клер, какво ти става. - Нищо. - момичето избърса сълзите си, след което се чу гласът на Джейсън: - Клериан къде си? Когато Джей я откри той направо извика от радост: - Дейв! Как си братле? - Какво каза? - попита го момичето, стоящо между двете момчета. - Попитах го как е? - Не го ли нарече братле? - Клер беше много учудена. е осъзнаваше какво става. - Да. Естествено. Вие явно се познавате, но не знаех че ти не знаеш че сме братя. - О не, боже господи това не може да ми се случи. - Какво има? - попита я Джейсън и я целуна. Сега Дейвид не разбираше какво се случва около него - защо брат му целува неговото момиче. - Джейсън, ние с теб трябва да поговорим! - каза твърди Дейв - Говори.-усмихна му се брат му - Ок ......... защо целуваш Клериан? - Защо не - тя ми е гадже! - КАКВО?!? За какво говори той Клериан. - О, боже мой, не. Дейв, много съжалявам. - очите на момичето се пълнеха бързо със сълзи които падаха и на тяхно място идваха нови. Тя плачеше пред двете момчета: - Дейв. Много съжалявам ....... - Това го разбрах, но защо! - ядоса се той. - Не й говори така! - Защо?!? Ти ли ще ми кажеш?!? - Да, аз. - Престанете й двамата. Но момчетат сякаш не бяха чули молбата на момичето. - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! Това се чу дори и от останалите хора в групата. Те веднага изтичаха. - Какво става Клериан? Клериан бе седнала на коленете си и плачеше, а двамата братя се караха - Явно Дейв не знае, че сега брат му ходи с Клериан. - каза Джес - И не може да понесе това. - допълни Рейчъл - Той я обича. - каза Джес, всички гледаха Дейв, Джейсън и Клер. - Да, но и Джейсън я обича. - отново допълни Рейч - Горката Клериан! - казаха двете в един глас, а даже не се усетиха ..............
P.S. За фон песента Simple Plan - Untitled | |
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 7:51 pm | |
| - Ако си мислиш че държи повече на теб се лъжеш-каза Дейв - Защо пък трябва да обича теб-изсумтя Джей - Защото винаги съм бил по-добрия-при тези думи момчето изяде един юмрук от брат си... - Какво по дя... След няколко секунди момчетат се въргаляха по земята и си раздаваха ожесточени удари.... - Спрете..Спрете-викаше Клер,но нямаше кой да я чуе... - Престанете-опта се да ги разтърве Драко,но не успя... - Дейв спри-извика му и Сириус - Дейв..Джей..-каза Клер,но отново никой не от момчетат не 'и обърна внимание...Момичето се разстрой още повече и хукна към замъка... - Вижте се кви сте тъпи-викна Кияра-Глупаци... - Разстройхте Клер с вашите детинщини-допълни Джес,в този момент момчетата спряха да се бият.... - Хайде стига...-допълни Драко и заедно с брат си разтърваха окончателно Дейв и Джей. - Не се дръжте като деца - каза Рейчъл... - той се държи така-оправда се Дейв - Кой го казва-заяде се отново Джей - Мислите ли че това е начина-попита Бела-Държите се като тъпаци вместо да изясните всичко като хора.... - Хайде момчета стига-каза Едуард... - Теб пък кой те пита...Дори не знаеш за какво става въпрос-Не се меси-озъби му се Драко... - Я по-спокойно...-заяви ядосано Кияра...-Ако ще се биете ще ви посъветвам да не е тук... - Не се правете на смелччаци сега ,Ок ?-попита с нервен глас Рейвън.... - Хайде всички да се успокоят-добави Бела отново - Момчета...Мислите ли че ще постигнете нещо така....-попита Рейчъл-По-добре се дръжте като зрели хора,а не като келеши..Преди да с ебиете или квото там трябва да се нарече тва въргаляне говорете с момичето..Така я наранявате още повече.... - Уоу...колко дълго и смислено изречение -каза Максуел-Не знам как го измисли ама дано ги вразуми....-при тези думи момичето си спечели укорителния поглед на Ерик - Какво... о.О Опитах се да разведря обстановката.... | |
| | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 499 Age : 29 Местожителство : Forks (: Registration date : 17.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Нед Ное 30, 2008 8:16 pm | |
| -Оооо успя! - каза Ерик отново съпроводено от поредния укорителен поглед. -Вижте какво,да ги оставим... - каза Бела. -За да се пребият?! - погледна ги гневно Драко. -Ще се оправим - каза Джей и погледна към брат си. -Да,няма да се бием ... - съгласи се той. -Хайде. - покдкани нервно Рейч. Всимки тръгнаха оставяйки Джей и Дейв сами. -Оправете нещата! - подметна им Рей. Всички седнаха отново край езерото,но бяха необикновенно мълчаливи и леко потресени... -Да ви разкажа един виц.... - накрая каза Ед. -Ооо и без това не струват... - измъpмори Рейч,но той не я чу. -Еее какво мислите за сучилото се ? - попита Сириус -Мисля,че не е наша работа. - опули му се Бела. -Е!Тя ни е приятелка. - каза Драко. -Мисля,че ще ни каже,ако иска,сега няма какво да обсъждаме. - припряно каза Рейч. -И все пак... не съм го очаквал. - добави Ед. -Нито пък аз. - съгласи се Рей. -Е,все пак няма да коментираме,не сега. - вметна Сириус. -Да.Е,вижте какво,дайте ако искате да се качваме. - каза Рей. -Да,добре. - каза Ерик. -И без това стана много студено. - подхвърли Бела докато се изправяше. -Може да настинем заради някои индивиди... - оплака се Рей. -Ти сама си падна! - ухили се Едуард. - Бела ще ми прости... смях,смях,смях... Докато вървяха Бела се спъна и падна. -Внимавай къде ходиш. - ухили се Рей,след нея и Бела. След малко Рей се спъна. -Оу,аз ли да внимавам? - на свой ред й се ухили Бела. -Я и двете да внимавате. - засмя се Рейч. -Да... - съгласи се Ерик. -Ооо Рей... ти никога няма да се оправиш. - ухили й се Сириус. -Ооо я стига! - ухили се и тя на Сириус и го тубна по рамото,а Ерик изгледа тази сценка доста злобно. -Да не витае ревност тук... - вметна Драко. -Мисля,че достатъчно драматъзъм видяхме днес,тихо Драко. - прошепна Бела. -Е,права си. - засмя се той,а Ерик го изгледа лошо. -Е,стигнахме. - обади се странномълчаливата Рейч. И да,те стояха пред портрета на дебалата дама.. | |
| | | leysy_s Ученик от Слидерин-1 курс
| | | | Spunk Ученик от Грифиндор-1 курс
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 2:26 pm | |
| Бела и Рейч се настаниха и двете замълчаха и се загледаха в езерото. -Хей. - чу се глас зад тях и те се обрнаха.Пред тях стоеше красиво момче с поразителна усмивка. -Аз съм Нейтън,Нейтън Скот,приятно ми е. - момчето подаде ръка към Бела. -Ъмм аз съм Изабела Соун,викай ми Бела. -усмихна се тя и подаде бялата си ръка. -А ти си? - усмихна се момчето и подаде ръката си към Рейч. -Аз съм Рейчъл Потър.Приятно ми е. -усмихна му се и тя. -Нещо против да седна при вас? - попита момчето. -Не,сядай. -ухили се Бела. Момчето се усмихна и се настани на земята. -Е кажете нещо за себе си ? - каза то. -Амии...грифиндорки сме. -засмяха се момичетата. - Първокурснички като теб и ъъ...общо взето. -Ясно. - засмя се момчето. -Кажи ти нещо за себе си? - каза Бела. -Оу,добре,ами... | |
| | | Нейтън Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 495 Age : 30 Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 2:32 pm | |
| -Аз съм от Рейвънклоу, още не познавам никой, вие сте първите с които се запознавам. -усмихна им се момчето. -Спокойно, ще се запознаеш с още много хора. -отвърна му Бела -Надявам се...
| |
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 3:01 pm | |
| -Споко. - хили му се Рейч. -Ние може да те запознаем с някои хора. -Ще се радвам. - усмихна се момчето. -Ей сега идвам. - обади се Бела и стана. -Ама къде? - попита Рейч. -Тук съм. - ухили се Бела и както си вървеше и гледаше в Рейч се спънаи падна. -Добре ли си? - стресна се Нейт. А Рейч се засмя гръмогласно: -Не се притеснявай,тя си е такава,няма ден в който да не се изръси на земята няколко пъти,просто няма. - каза тя през смях. -Ооо Рейч я млъквай! - промърмори Бела която се изправяше и се върна и седна при тях. -Нали щеше да ходиш някъде? -попита Рейч,а Бела и показа с поглед защо се е отказала.Дийн си говореше с 2 момчета на една пейка близо до входа на замъка. -Ясно. - ухили се Рейч. -Е,кажете нещо,какво ще правим? - попита Бела. | |
| | | Нейтън Скот Ученик от Рейвънклоу-1 курс
Брой мнения : 495 Age : 30 Registration date : 01.12.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 3:18 pm | |
| Нейтън стоеше и мислише, какво му се прави, не беше ходил никъде в училището, а то беше толкова голямо. Изведнъж задуха много силен вятър, и слънцето от небето се скри. Момчето погледна към двете момичета и предложи: -Ами, ако искате може да отидем да се разходим някъде? -Къде например? -попита Бела -Ами някъде из училището. -засмя се Рейчъл -А на теб, Нейт, къде ти се ходи? -обърнаха се двете към Нейтън. -Ами, искам да се запозная с Хагрид. -изхили се Нейтън -Оу, и аз искам да се запозная с него, още не съм се запознала. -Каза Рейчъл. -Аз също. -отвърна с усмивка Бел. -Е, да тръгваме тогава? -рече Нейтън Тримата се изправиха и тръгнаха към къщичката на Хагрид, която се намираше в началото на Забранената гора. Беше започнало да се свечерява, небето потъмняваше с всяка изминала минута... | |
| | | m1mSs Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 42 Registration date : 30.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 8:49 pm | |
| Дженифър се разхождаше край езерото.Беше се замислила за семейството,за приятелите си.Всички тези хора и липсваха ужасно много.Тя харесваше Хогуортс,но още не познаваше никой.Нямаше никакви приятели.Това много я натъжаваше,но се успокояваше с мисълта,че все някокга ще си намери.Докато вървеше около езерото тя се загледа в отражението си и без да иска се подхлъсна на един камък и падна в езерото.Добре че можеше да плува.Дженифър изплува бързо и седна на брега силно надявайки се,че никой не я е видял.Седя така около две-три минути и реши,че трябва да си облече сухи дрехи.Момичето стана и се запъти към Хогуортс почервеняла от срам и замръзнала от студ... | |
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 10:12 pm | |
| Шестимата смелчаги се изнизаха от замъка баз никой да ги види и отидоха на езерото. -Олеле,студ. - каза Бела е се загърна с якето си. -Бела!Зад теб!ДИМЕНТОР!!! - вресна Едуард и побягна,а момичето изпищя. -Едуард!Тъпанар! - скара му се Ерик. -Виж я,че писка сега Филч ще закуцука насам. -Добре де... -Ах ти... смотан! -разгневи се Бела. -Споко,Белс..нали не беше бъзла? - засмя и се Ед. -Ехх да имаше едни картофки... - каза Рей. -Рей,не съсипвай момента! - засмя се Рейч. -Пфу... - изпъчка Дийн. -Какво? - попита Ерик. -Мисля,че това е кръв... -Кое? - облещи се Рейч и отиде до Дийн. -ТОВА! - вресна Ерик и бутна момичето,но Дийн я хвана. -Ти нормален ли си бе? - каза уплашено Рейч. -Точно по план! - смигна той на Дийн. -Точно! -ухили му се и Дийн. -Те и план си направили... АМАТЬОРИ! - захили се Рей и останалите момичета.. | |
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 10:31 pm | |
| - План?!-о.О Облещи се Рейч - Така и каквъ е плана да ни доведете да ни изплашите...Ха...много умно..Нормално е да се плашим..Как да сме сигурни с такава несигурна компания... - Накемваш ли нещо ?-попита Едуард - Не го намекна..каза го-закикоти се Бела... Те продължиха да вървят напред към скалите до езерото...Луната още не беше изгряла и беше доста тъмно,толкова че Бела се спъна няколко пъти,а и другите момичета не останаха по-назд от нея.Потър крачеше най-отпред,все още ядосана на Едуард...Изведнъж... - Аааааа-изписка тя и даде няколко крачки назад... Така направи и това или този в който се блъсна... - Рейчъл...-каза Джес - Джесика..Уффф... - Какво стана геройнята....Да не се уплаши...-закикоти се Едуард - Я да млъкваш...-озъби му се тя... - Дежс,Джес,Джес случайно да взе нещо за изпът попита с мили очички Максуел... - Оооо не отново-завайка се Бела - Пропуснах-засмя се Грейнджър и всички останали също... - Еее накъде продължаваме-попита Бела - Как накъде към склаите...-каза самодоволно Дийн - Не е ли доста тъмно тази вечер -попита Джес вървейки със Рейчъл напред... - Луната не е изграяла,затова е така...-поясни Бела.. - Защо да не ви е страх-изсмя се Ерик... - Я да млъкваш-извикаха Бела,Рейч и Джес в един глас...Само Максуел не каза нищо,бе прекалено заета да претърсва джобовите на якето си за останали бонбони или бисквити... | |
| | | Hermione Granger Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 72 Registration date : 16.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 10:49 pm | |
| - Пак ли търсиш остатъци от храна по джобовете си? - попита Джес и всички се зясмяха. - Е хаха много смешно.....да храна търся! - тросна се Максуел и продължр да рови в джобовете си,без да обърне внимание на смеха,който настана. Дружинката се приближаваше все повече и повече към скалите,а Луната започва да свети с по-силна светлина,но това не попречи на Рейч да се спъне още няколко пъти ту в краката на Ед,ту в краката на Джес. - Не мислите ли,че е малко опасно да отиваме толкова далеч? - попита видимо притеснена Джесика. - Ооо да наистина бях забравила,че все пак си Грейнджър!Защо трябва да си страхлива като майка ти? - попита Рейч. - А ти защо трябва да си толкова безрасъдна като баща си ?! Знаеш,че това нищо добро не му е донесло! - продължи да спори Грийнджър вече видимо притеснена. Но още преди Потър да се опита дори да отгвори,Максуел се провикна: - Намерих го,намерих го! - Какво намери? - попита въодушевено Бела. - Е как какво - бонбончето ми сладко - отговори Рей докато примляскваше бонбона в устата си. - Пфффф... - въодушевлението на Бела се превърна в отчаяние. - Ама вие се влачите па-бавно и от болна костенурка бе момичета! - каза Ед и се обърна не към всички момичета,а предимно към Рейч,която...... | |
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 10:57 pm | |
| за пореден път се изнерви още повече на Дигъри... - Ти досега вървя назад.. - Да но не ме хвана бъз и продължих напред...-изкриви физиономия момчето... - Аах ти гадина такава.....-започна Рейчъл - Хей хайде поне тази вечер не се карайте - каза Джес - Не разваляйте настроенито на всички...-допълни Бела - Ничие настроение не развалям..Той е виновен..-посочи надменно с пръст Потър - Хайде стига...-каза Дийн-Бела да продължаваме...А тези двамата Ако продължат да се карат ще вървят назад САМИ-натърти момчето на последните думи и хвана Бела за ръката,която в този момент се бе препънла в корените на едно дърво...За щастие нейния спасител уцели момента в който да я приближи до себе си и момичето се усмихна засрамено. - Така,предлагам да се настаним на онези скали...-посочи Джес - По-добре на онези-каза Ерик и посочи в другата посока...По-тъмно и страшно е... - И какво ?-попитаБела... - Уууууу -направи изплашена физиономия Дигъри и се изсмя иронично,като си отнесе едно бутане в дървото от Бела... | |
| | | Hermione Granger Ученик от Грифиндор-1 курс
Брой мнения : 72 Registration date : 16.11.2008
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 11:19 pm | |
| - Ей дечковчи,по-спокойно! - рече Джес ядно,защото вече наистина беше притеснена,че се приближават толкова близа до скалите. - Аууу голямата,не се ядосвай само си играем - намигна и Дийн. - Така ли си играеш?Като ме измъчваш? - тросна се Бела и се освободи от хватката му. - Да така си играя!Нещо против? - заяде и се момчито - Ей ей я по-спокойно,дошли сми да се заб... - опита се да каже Рейч,но бе прекъсната от братовчедка си: - Чухте ли това? - попита Грейнджър като започна да се озърта на всички страни. - Кое да сме чули? - попита Ед,видимо разтревожен за Джесика. - Гласовете....шума... - Абе скъпа ти започна да чуваш гласове...дали да не е добре да си прибираш и да вземе някой да те прегледа - обади се и Максуел. - Не нее!Сигурна съм,че чух нещо! - не се даваше Джес - Ооо да със сигурност е имало нещо!Даже мсля,че чух върколак!Ууууууу..... - започна да вие Дийн и всички момчета последваха примера му. - Хаха много смешно!Страшно сте забавни,няма що! - ядоса се Бела и сръга в ребрата Дийн,който простена. След като поотихна настаналата врява,грифиндорците продължиха напред,но още преди да са успели да направят и десет крачки се чу мъжки глас да вика: - Джеееес...ехооо...обърни се... Грейнджър истина.Но още преди да е имало повод да се паникьосат всички Рейч се провикна: - Аааа това е било Джеймс бе. Джеймс вървеше към тях с още някакво момче,което беше русо със наситено сини очи,който лъщяха дори и на лунната светлина. - Леелеее момче бе!Изкара ми акъла! - почна да се вайка Грейнжър и не си губеше времето.Почна да го налага с плесници. -Ауу...охх...недей...аз съжялам,ако сме ви изплашили - започна да се оправдава Джеймс. -Няма проблем - рече Ед и....
| |
| Заглавие: Re: Край езерото Вто Дек 02, 2008 11:32 pm | |
| - Хайде да продължаваме и спрете с тези лигавщини....-заяви Бела - Уфф гладна съм няма ли да се връщаме ?-попита Максуел отново... - Как си Джес?-усмихна се Джеймс още веднъж на момичето и двамата тръгнаха напред,придружени от познатия на Джеймс - Така сега накъде ?-попита Рейчъл... - Все тая..щом не е към кухнята....-измрънка под носа си Рейвън - Чух че наблизо имало пещера....-каза Ерик опитвайки се да бъде сериозен - Да бе да-намеси се Джес в разговора на останалите... - ТОва няма да ни изплаши...-смигна Бела - А какво мислиш ти Рейч ?-попита отново заядливо Едуард - Мсиял че си задник - всички се втреничха в Рейчъл,какво беше направил сега че тя го сряза по този начин..Момичето се почувства гадно че всички я зяпнаха и избърза сама напред.... - Хайде да седнем тук...-предложи Дийн - Добре - кимна Бела и се усмихна - Гледката е невероятна - каза Джесика сядайки на една скала вглеждайки се в хоризонта.. - Така е..нощта е много красива - усмихна се в отговор Джеймс... - И сега какво ще стоим и ще мълчим ли -попита заядливо Максуел-Така мисля само за храна затова че измислете резервен вариант... - Максуел ти си върхът - засмя се Ерик - Кво искаш бе ?-изплези му се Ревън - Ехаа явно тази потайна и страшничка обастановка действа различно на всички - каза Дийн и намигна на другите момчета - Така си е -потвърди и Джеймс и погледна Джес за да прочете по погледа 'ио за какво мисли... - И само госпожица Потър е толкова безстрашна че се отдели ня няколко скали от нас...-иронично подхвана Едуард - Едуард...-въздъхна Рейчъл,омръзна 'и да спори постоянно,усещаше че дразни всички с постоянните си дразги с Дигъри... - Хей Джес - извика Рей - Какво ?......О не ме гледай така няма да питам дали има за ядене а и той не е теб ...-изкиска се Грейнджър - Уфф ама че сте и вие -извъртя очи Максуел... - Е какво следва ?-попита Бела и изчака отговора на.... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Край езерото | |
| |
| | | | Край езерото | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|